Tokatspor'a 50 Bin TL Destek - Son Dakika
Spor

Tokatspor'a 50 Bin TL Destek

Tokatspor\'a 50 Bin TL Destek

Tokat Çevre Yolu'nun onarımını gerçekleştiren yüklenici firma sahibi Halil Şevki Kara, Tokatspor'a 50 bin TL bağışta bulundu.

01.08.2013 15:14  Güncelleme: 15:19

Tokat Çevre Yolu'nun onarımını gerçekleştiren yüklenici firma sahibi Halil Şevki Kara, Tokatspor'a 50 bin TL bağışta bulundu.

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden Tokatspor'a sezon öncesi ilk destek geldi. Tokat Valisi Mustafa Taşkesen'in makamında gerçekleşen programda Tokat Çevre Yolu'nun onarımını gerçekleştiren yüklenici firma sahibi Halil Şevki Kara, 50 bin TL'lik çeki Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar'a takdim etti. Vali Taşkesen, Tokatspor'a bu seninin somut olarak ilk yardım ve desteğinde bulunan müteahhittin Tokatlılara örnek olmasını diledi. Vali Taşkesen, vatandaşlardan bu desteği yardımı Tokatspor olarak bakmamaları gerektiğini ifade ederek, "Çünkü futbol geniş kitlelere yayılan şehrin tanınması ve imajı ile alakalı bir konu. Turizme bir Amasya'nın 13 milyon TL harcadığını düşünürseniz, çok maliyetli bu tanıtım işleri. Bizim Amasya'dan bir üstünlüğümüz 2. ligde oynayan bir takımımızın olması. Amasya'nın da amatör ligde devam eden takımları var. Dolayısı ile çok az bir maliyetle bu zamana kadar olduğu gibi ilimizin tanıtımına önemli katkılar sağlayabilir Tokatspor. Bu nedenle futboldan hoşlanmayan hemşehrilerime sadece konuya futbol olarak bakmamak lazım. Altını çiziyorum şehrin imajı ile alakalı bir konu" dedi.

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar ise şehrin mülki amirinin arkalarında durarak destek vermelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tokatspor'a yapılan yardımın beraberliğin pekişmesi noktasında ilk adım olmasını dileyen Başkan Yılar, Çarşamba günü kongreyi gerçekleştirerek yeni bir yönetim oluşturacaklarını ve başkan olarak göreve devam edeceğini söyledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tokatspor'a 50 Bin TL Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement