Agbetu ve Sani'nin Sözleşmeleri Feshedildi - Son Dakika
Spor

Agbetu ve Sani'nin Sözleşmeleri Feshedildi

Agbetu ve Sani\'nin Sözleşmeleri Feshedildi

PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, yönetim Agbetu ve Sani'nin sözleşmesini feshederek iki yabancı futbolcu ile yollarını ayırdı.

03.01.2014 15:09  Güncelleme: 16:01

PTT 1. Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklara başlayacak olan TKİ Tavşanlı Linyitspor'da, yönetim Agbetu ve Sani'nin sözleşmesini feshederek iki yabancı futbolcu ile yollarını ayırdı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor yönetimi, teknik direktör Ali Nail Durmuş ile resmi sözleşme imzalamaya hazırlanırken, futbol takımı tesislerde toplanarak ikinci yarının hazırlıklarına başlayacak. TKİ Tavşanlı Linyitspor bazı futbolcularıyla yollarını ayırma kararı aldı. Geçtiğimiz sezonki performansından oldukça uzak bir tablo sergileyen Agbetu ve Akhisar Belediyespor'dan kiralanan Sani'nin sözleşmeleri feshedildi. TKİ Tavşanlı Linyitspor Basın Sözcüsü Özgür Ergöçmen, yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirterek, "Camiamıza hizmet etmiş iki futbolcuya teşekkür ediyorum ve futbol yaşamlarında başarılar diliyorum" dedi.

İkinci transfer dönemi başlamadan önce Agbetu'nun Denizlispor ile anlaştığı iddia edilmişti. Sani ise sezon başından bu yana gol yollarındaki etkisiz performansıyla tepkileri üzerine çekmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Agbetu ve Sani'nin Sözleşmeleri Feshedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement