TKİ Linyitspor Teknik Direktör Yardımcısı Açıklaması - Son Dakika
Spor

TKİ Linyitspor Teknik Direktör Yardımcısı Açıklaması

TKİ Linyitspor Teknik Direktör Yardımcısı Açıklaması

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktör yardımcısı Besim Koçal, "Bizim için lig bitmedi, devam ediyoruz'' dedi.

19.02.2014 19:52  Güncelleme: 11:57

PTT 1. Lig'de sahasında Mersin İdmanyurdu'nu 4-0 yenen TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktör yardımcısı Besim Koçal, "Bizim için lig bitmedi, sahada orantısız bir güç olsa da kazanmayı bildik ve yolumuza devam ediyoruz'' dedi.

Koçal, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu deplasmanda Adanaspor'a mağlup olduklarını hatırlatarak, uzun yolculuk neticesinde yorgun olduklarını söyledi.

Bu hafta 8 günde 3 maç yapacaklarını belirten Koçal, şunları kaydetti:

"'Bugün oynadığımız, ikinci maçımız oldu. Bu maça çıkmadan önce Mersin idmanyurdu'nun zaaflarını, diğer yönlerini iyi analiz ettik. Bu maça, zamanımız olmadığı için oyuncularımızı idman yerine mental olarak hazırladık. Sahada oynayan arkadaşlarımızın tümü görevini çok iyi yaptı. Pozisyon vermeden maçı 4-0 kazandık. En az bir o kadar da gol pozisyonuna girdik. Sonuçta maçı güzel bir skorla aldık. Arkadaşlarımı kutluyorum. Buradan, hasta olduğu için aramızda olamayan kaptanımız Mehmet Besler'e de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizim için lig bitmedi, sahada orantısız bir güç olsa da kazanmayı bildik ve yolumuza devam ediyoruz.''

Mersin İdmanyurdu cephesi

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu da bugün sahadan yenik ayrıldıklarını ve maç hakkında söylenecek fazla bir şeyin olmadığını dile getirdi.

Mersin İdmanyurdu'na yakışmayan bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Kutlu, ''TKİ Tavşanlı Linyitspor, bizden daha çok istedi, inandı ve mücadele etti. Bugün biz, maçın başlarında iki, üç gol pozisyonunun dışında bir varlığımız olmadı. Durum 0-0 iken, o gol pozisyonlarını iyi değerlendirebilseydik sonuç farklı olabilirdi. Onun dışında ikinci yarıda oyun koptuktan sonra gol pozisyonlarına girdik, yine değerlendiremedik. Bu skor, bizim düzeyimize yakışmayan bir oyun ve sonuç oldu. Linyitspor'u tebrik ediyorum. Artık önümüzdeki maçlara bakıp biran önce toparlanıp hedefimize doğru ilerlemek istiyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor TKİ Linyitspor Teknik Direktör Yardımcısı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement