Bursaspor Yeni Transfer Hazırlığı Yapıyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor Yeni Transfer Hazırlığı Yapıyor

Bursaspor Yeni Transfer Hazırlığı Yapıyor

Bursaspor, Galatasaraylı Aydın Yılmaz ve Fenerbahçeli Semih Şentürk'ü renklerine katmaya çok yakın.

25.07.2013 20:29  Güncelleme: 08:15

Bursaspor transferde hız kesmiyor… Kadrosuna Taye Taiwo, Renato Civelli ve Sebastian Frey gibi yıldızları katan yeşil-beyazlılar, Süper Lig'i yakından tanıyan iki önemli yıldızına da imza attırmak üzere.

Forvet mevkii için daha önce Hoffenheim'ın Türk pasaportu taşıyan yıldızı Eren Derdiyok için girişimde bulunan Bursaspor, Alman ekibi ile bonsvervis konusunda anlaşamayınca rotasını teknik direktör Hikmet Karaman'ın da ısrarla istediği Fenerbahçeli Semih Şentürk'e çevirdi.

Futbolcunun menajerinin de doğruladığı transfer için taraflar büyük ölçüde anlaşma sağlarken, Fenerbahçe'nin, daha önce bonservis bedelini 2 milyon euro olarak belirlediği Semih için Bursaspor'dan herhangi bir ücret talep etmeyeceği öğrenildi.

İKİNCİ BOMBA AYDIN YILMAZ

Yeşil-beyazlılar Semih Şentürk ile büyük oranda anlaşma sağlarken, sezon sonunda Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren ve henüz herhangi bir kulübe imza atmayan Aydın Yılmaz'ın da transferini büyük oranda bitirdi. Gençlerbirliği'nin yıldız oyuncusu Hurşut Meriç ile bir süredir görüşen; fakat başkent ekibinin istediği bonservis bedelini ödemeye bir türlü yanaşmayan Bursaspor, boşta olan Aydın ile sağ kanadını garantiye almak istiyor.

Galatasaray ile istediği yüksek yıllık ücret nedeniyle anlaşamayan Aydın ile Bursaspor arasında bugün bir görüşme gerçekleşmesi beklenirken, tarafların kısa bir süre içerisinde anlaşma sağlaması bekleniyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Bursaspor, bu iki yıldızı en geç 3. Tur Ön Eleme rövanş maçına yetiştirmek istiyor.

(AMK)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Bursaspor Yeni Transfer Hazırlığı Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement