Thiago Motta Nikah Tazeledi - Son Dakika
Spor

Thiago Motta Nikah Tazeledi

Thiago Motta Nikah Tazeledi

Paris Saint Germain'de forma giyen İtalyan Milli futbolcu, kulübüyle olan sözleşmesini uzatan imzayı attı.

21.02.2014 16:44

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

PSG kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Thiago Motta ile 2016 yazına kadar sürecek yeni bir kontrat imzalandığı bildirildi.

Bu sezon 34 resmi maçta görev alarak takımın vazgeçilmez isimlerinden olan ortasaha futbolcusu, 5 gol atıp 5 de asist yaptı.

31 yaşındaki futbolcu, "Paris St. Germain'deki hayallerime devam edeceğim için çok mutluyum. Kulübün hem Fransa'da hem de Avrupa'daki hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak istiyorum" dedi.

PSG Kulübü Başkanı Nasser Al-Khelaifi ise yaptığı açıklamada, "Thiago Motta'nın kulüpte kalacağı süreyi uzattığımız için çok gururluyuz. Olağanüstü bir futbolcu ve saha dışında da çok zarif bir insan. Paris Saint-Germain'in hedeflerini sembolize eden bir isim" dedi.

2011-2012 sezonu devre arasında Inter'den 10 Milyon Euro karşılığında Paris yolunu tutan Motta, Fransız ekipte toplamda ise 65 resmi maça çıkıp 8 gol kaydetti.

Henüz 17 yaşındayken Barcelona kulübünün çatısı altına giren ortasaha futbolcusu, 2001 yılından itibaren A takımda şans bulmaya başlarken, Katalan ekipte toplam 225 resmi maçta görev alıp 21 gol atmıştı.

Dizinden geçirdiği ciddi sakatlıklardan dolayı Barcelona ile yolları ayrılan ve 2007'de Atletico Madrid'in yolunu tutan ortasaha futbolcusu, orada da sakatlık belasından kurtulamamış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

2009 yazında ise Inter renklerine bağlanan tecrübeli futbolcu, Milano temsilcisinde de 83 maçta forma giymiş ve 12 kez gol sevinci yaşamıştı.

Şampiyonlar Ligi kariyerinde toplam 56 maça çıkan Motta, Avrupa'nın 3 büyük liginde ( İspanya, İtalya, Fransa) şampiyonluk sevinci yaşadı.

Brezilya doğumlu olan ancak İtalya Milli takım formasını terleten Motta, Gök Mavililer'e 18 maçta hizmet verdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Thiago Motta Nikah Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement