TFF: Şampiyonluk Kupası Vodafone Arena'ya Getirilecek - Son Dakika
Spor

TFF: Şampiyonluk Kupası Vodafone Arena'ya Getirilecek

TFF, Spor Toto Süper Lig kupasının Osmanlıspor maçında Vodafone Arena'ya getirilmesine onay verirken, T. Konyaspor - Beşiktaş maçının Arena'da oynanmasını reddetti.

11.05.2016 12:27  Güncelleme: 12:30

Türkiye Futbol Federasyonu özellikle Beşiktaşlıların merakla beklediği stat ve kupa kararını verdi.

1 PUAN ALIRSA KUPA ARENA'DA KALKACAK

Beşiktaşlılar, bu hafta sonu 1 puan dahi alsa şampiyon olacak takımlarının Vodafone Arena'da kupasını almasını izleyebilir. Ancak şampiyonluk son haftaya kalırsa, Siyah Beyazlılar, şampiyonluk kupasına Torku Konyaspor deplasmanında kavuşacak.

TORKU KONYA MAÇINA RET

TFF, Spor Toto Süper Lig kupasının Beşiktaş - Osmanlıspor maçında, Vodafone Arena'ya getirilmesine onay verirken, Torku Konyaspor - Beşiktaş maçının ise Arena'da oynanmasını reddetti.

Hatırlanacağı üzere Torku Konyaspor başkanı Ahmet Şan, Torku Arena'da 18 bin kombineli taraftarlarının olduğunu belirterek, Beşiktaş karşılaşmasını kendi sahalarında oynamak istediklerini belirtmişti.

TFF: Şampiyonluk Kupası Vodafone Arena\'ya Getirilecek

Son Dakika Spor TFF: Şampiyonluk Kupası Vodafone Arena'ya Getirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TİM07: BU NE ŞİMDİ.......YENECEGİ NE MAĞLUM .....KARAR VERİLMİŞ YENECEKLER......UTANIN HİÇ BİR ÜLKEDE BU OLMAZ ....TFF uatn bu kararınla taraflı olduğunu gösterdin....osmanlı dikkat beşiktaş seni tıııığye almıyor...... 3 15 Yanıtla
  • Tabikide: Alın o kupayı o statta Azize verin 8 1 Yanıtla
  • ERAN: HELAAL SAMPIONUZ LAAA 6 0 Yanıtla
  • HEY: ben DEMİŞTİM.... Bİ ÖNCEKİ İSTEK HABERİNDE SÖLEDİM.. KUPAYI İSTESİNLER VERİRLER.. AMA konyadaki mac buraya gelmez diye.. BÜYÜK İNSANIM BEN.. CUMHURBAŞKAN BENİ BASBAKAN YAPP.. 2 2 Yanıtla

Advertisement