Tff, Malatya Bölge Müdürlüğüne Yeni Bina Yapacak - Son Dakika
Spor

Tff, Malatya Bölge Müdürlüğüne Yeni Bina Yapacak

Tff, Malatya Bölge Müdürlüğüne Yeni Bina Yapacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Malatya bölge müdürlüğüne yeni bir hizmet binası yapılacak.

23.01.2013 16:20

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Malatya bölge müdürlüğüne yeni bir hizmet binası yapılacak.

TFF tarafından "Bölge Müdürlükleri Yapım Projesi" çalışmaları kapsamında Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) katkılarıyla ilk bölge müdürlüğü binası Malatya'da yapılacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Edip Eren, tesisleşme konusunda TFF olarak yatırımlara devam ettiklerini kaydederek, "Bölge Müdürlükleri Yapım Projesi"nin ilkini Malatya'da yapacaklarını ifade etti.

Eren, tesisleşmeye büyük önem verdiklerinin altını çizerek, şunları kaydetti:

"2012 yılında göreve gelen Yıldırım Demirören federasyon olarak, TFF için öncelikli yatırım projelerini belirlemiştik. Yönetimimiz 2013 yılı itibariyle bu projelerden ikisini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşamaktadır. İlk olarak Riva'da gerçekleştirilecek Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin ihale sürecini başlatmıştık. Şimdi de bölge müdürlüğü bina yapım projesinin ilkini Malatya'da hayata geçiriyoruz. Tesisleşme konusunda yatırımlara devam etmek için projelendirme faaliyetleri devam etmektedir. FIFA'nın katkısıyla gerçekleştirilecek bu projenin, Türk futboluna ve Malatya'ya hayırlı olmasını temenni ediyorum. İhale süreci sonunda değerlendirmeyi federasyonumuz gerçekleştirecek ve firma ile sözleşme FIFA tarafından imzalanacak."

Malatya'da yapılacak olan yeni bölge müdürlüğü binası ile ilgili bilgiler de veren Eren, "Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanmış olan iki adet doğal çim sahanın yanında yer alacak bölge müdürlüğü binası ile tesis, spor kompleksi haline gelmiş olacak. Proje tamamlandığında Malatya bölgesindeki futbol takımlarımız kendilerine sunulan bu modern tesislerden faydalanacak. Türk futbolunun başarısı ve geleceği bu Türk altyapı tesislerinin kazandırılmasına ve gelişimine bağlı olduğunu düşünüyoruz. Bölge müdürlüğü hizmet binası 2 kattan oluşacak. Zemin kat, futbol sahalarından yaralanacak takımların kullanımına verilecek. Aynı ana 4 takımın yararlanacağı zemin katta, duşlara sahip 4 adet soyunma odası, 2 adet hakem odası, revir, bekleme holü, malzeme deposu, mekanik oda ve danışma bulunacak. Birinci kat ise, TFF Malatya Bölge Müdürlüğü olarak hizmet verecek. Katta 5 adet çalışma ofisi, 1 adet toplantı salonu, 1 adet eğitim salonu, bekleme holü, evrak kabul odası, arşiv, yemekhane, teknik hacim ve ıslak mekanlar yer alacak. Bu projemize destek veren FIFA başta olmak üzere tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Öte yandan TFF Tesis ve İnşaat İşleri Müdürü Alpaslan Kavas, TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi'yi ziyaret ederek, yeni bölge müdürlüğü binası yapımı ve ihale sürecini anlattı.

Basın mensuplarına ihale süreci ile ilgili bilgiler veren TFF Tesis ve İnşaat İşleri Müdürü Alpaslan Kavas, "TFF, ilk bölge müdürlüğü binası yapımı projesinin ilgini Malatya'da yapacak. Bununla ilgili ihale süreci de 24 Ocak'ta TFF'nin internet sitesinde ilan edilecek. Dosya almak isteyen firmalarımız 1 Şubat'a kadar 250 TL karşılığında İstanbul merkez ofisinden dosyayı satın alabilirler. ve 12 Şubat tarihi saat 14.00'e kadar da tekliflerini İstanbul İstinye'deki ofisimize teslim edebilirler" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tff, Malatya Bölge Müdürlüğüne Yeni Bina Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement