TFF Başkanı Nihat Özdemir'in, Çaykur Rizespor'a sponsor olması kafa karıştırdı - Son Dakika
Spor

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in, Çaykur Rizespor'a sponsor olması kafa karıştırdı

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un sponsor firmaları arasında Nihat Özdemir'e ait olan LİMAK şirketinin de bulunması dikkat çekti. Galatasaray ile Rizespor arasındaki Oğulcan Çağlayan anlaşmazlığında TFF'nin sergilediği tutum sonrası bu detay ortaya çıkarken, bazı iddialar da beraberinde geldi.

22.08.2021 13:34  Güncelleme: 13:38

Cumhuriyet'in haberine göre; TFF Başkanı Nihat Özdemir'in şirketi LİMAK'ın Süepr Lig takımı Rizespor'a sponsor olması eleştiri konusu haline geldi. Tahkim, PFDK, UÇK gibi kurullarca bu sponsorluk nedeniyle Rizespor'un korunduğuna dair bir iddia da haberde yer aldı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in, Çaykur Rizespor'a sponsor olması ortalığı karıştırdı

ACIBADEM SPONSORLUĞU

Ayrıca Rizespor'un sponsorları arasında eski TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a ait Acıbadem sağlık grubunun da olduğu görüldü. Ancak Acıbadem, Süper Lig ve TFF 1'de birçok takıma sağlık sponsorluğu yapıyor.

TFF Başkanı Nihat Özdemir\'in, Çaykur Rizespor\'a sponsor olması kafa karıştırdı

Son Dakika Spor TFF Başkanı Nihat Özdemir'in, Çaykur Rizespor'a sponsor olması kafa karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Alper006 : Oğulcan Çağlayana neden lisans çıkmadığının en açık ispatı ortada işte. Yazıklar olsun hiç gerçekten dürüst her kulübe aynı mesafede Türk futboluna zarar vermeyecek daha ileriye taşıyacak kendi menfaatini düşünmeyen birisi gelmeyecek mi bu TFF nin başına 73 16 Yanıtla
  • Orhan Bolat: Eğer reklam ise büyük takımlardan birini seçersin. Hiç yatırım yapmadığın bir yerde sponsorluk enterasan. Yada git memleketinin takımı Diyarbakıra sponsor ol. İşadamı neden tff başkanı olur ki. Orası da ayrı bir muamma 0 0 Yanıtla

Advertisement