Tff Başkanı Demirören'den Denizli Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Spor

Tff Başkanı Demirören'den Denizli Belediyesi'ne Ziyaret

Tff Başkanı Demirören\'den Denizli Belediyesi\'ne Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

03.10.2012 18:22

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, çeşitli temas ve ziyaretler için Denizli'ye gelen TFF Başkanı Yıldırım Demirören'i makamında kabul etti. TFF Yöneticileri Cengiz Zülfikaroğlu, Edip Eren,

Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Belediye spor Başkanı Ruşen Uzunoğlu da ziyarette yer aldı.

Ziyaretten dolayı TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e teşekkür eden Başkan Zolan, "Türk futbolunun zor bir döneminde görev aldığınız için sizleri kutluyor ve başarı diliyorum. Her ne kadar Süper Lig'de takımımız olmasa da amatör spor branşlarında Denizli önemli bir merkez olma yolunda hızla ilerliyor. Bu konuda belediye olarak ne yapılması gerekiyorsa yapıyor ve diğer kurumlarla da işbirliği içinde hareket ediyoruz. Gönlümüzden elbette ki Denizlispor'un yeniden Süper Lig'de olması geçiyor. Bu konuda da biz yerel yönetim olarak her türlü desteği veriyoruz. Umuyorum ki bir gün Denizlispor Süper Lig'de yeniden yerini alacak" dedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise Denizlispor'u tekrar Süper Lig'de görmek istediklerini belirterek, "İnşallah yeni yönetimi ve yeni kadrosuyla bu sene Süper Lig'e çıkacak aday takımlar arasında gözüküyor. Denizli için de futbolun önemini biliyoruz. Onun için de Süper Lig'de olması Türk futbolunu memnun eder. Amatör spor branşlarında önemli bir mesafenin kaydedildiği görüyoruz ve bizde elimizden gelen desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, ziyaret sonunda TFF Başkanı Yıldırım'a çeşm-i bülbül hediye etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tff Başkanı Demirören'den Denizli Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement