Terry: Chelsea'de Kalmak İçin Savaşıyorum - Son Dakika
Spor

Terry: Chelsea'de Kalmak İçin Savaşıyorum

Terry: Chelsea\'de Kalmak İçin Savaşıyorum

Tecrübeli stoper kariyerine Chelsea'de devam etmek istiyor.

03.03.2015 11:17

Chelsea'nin kaptanı John Terry, takımda kalabilmek için savaştığını açıkladı.

İngiliz stoper, haftasonu Tottenham ile oynanan Lig Kupası finalinde gol de atarak yıldışlaşmasına rağmen Chelsea'deki geleceğinin belirsiz olduğunu düşünüyor.

Basın mensuplarına konuşan Terry, "Mourinho bana açık açık benden daha genç ve benim bölgem için savaşmaya aç oyuncu bulamazsa ve daha fazla çalşırsam takımda kalabileceğimi söyledi. Ben de geleceğim için savaşıyorum. Kariyerime daha ne kadar devam ederim bilemiyorum ama bir kaç yıl daha futbol oynayabileceğimi düşünüyorum. Ama bu belirsizlik bana pozitif etki yapıyor." dedi.

LAMPARD GİBİ YAPMAYACAK

Frank Lampard gibi ezeli rakiplerinden birine transfer olup olmayacağı sorusunu ise Terry, "Hayır, asla başka bir İngiliz takımına gitmem. Ama ayrılmak için de doğru bir zaman olmalı. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum. Bir yıl daha bu şekilde oynayabilirim. Ama  iki üç yıl bunu yapabilir miyim? Bilmiyorum." şeklinde cevaplandırdı.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc','eplayer16', {age:1417474883930});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Terry: Chelsea'de Kalmak İçin Savaşıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement