Barcelona, Marc Andre Ter Stegen ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Barcelona, Marc Andre Ter Stegen ile Anlaştı

Katalan Barcelona, Victor Valdes'in yerine Monchengladbach'ın kalecisi Marc Andre Ter Stegen'le anlaştı.

31.12.2013 19:41  Güncelleme: 19:46

Barcelona, Borussia Mönchengladbach ve genç kalecisi Marc Andre Ter Stegen ile her konuda anlaştı.

Victor Valdes'in geçtğimiz sezon 2014 yazında Barcelona'dan ayrılacağını açıklamasının ardından uzun süredir kaleci arayışlarını sürdüren Barcelona'da teknik ekip ve futbol direktörlüğü, adaylar arasından seçimini yaptı. Geçtiğimiz haftalarda Courtois'nın da elenmesiyle ikiye inen adaylardan Ter Stegen'i seçen Katalanlar, hem oyuncuyla hem de kulübüyle her konuda anlaştı.

TRANSFER İMZAYA KALDI

İspanyol basınının iddiasına göre Alman ekibiyle görüşmeleri yürüten futbol direktörü Andoni Zubizarreta, Gladbach ile olan sözleşmesi 2015'te sona erecek oyuncu için kulübünü ikna etti ve transfer imzaya kaldı. Fakat Şampiyonlar Ligi'nde Valdes'i etkilememek adına transfer henüz açıklanmayacak ve her iki ekip de resmi açıklama için doğru zamanı bekliyor.

REINA PINTO'YA KALDI

Katalan ekibi, bir süredir adı kulüple geçen eski oyuncusu Pepe Reina konusunda da kararını netleştirdi. İspanyol basınına göre Barcelona, 38 yaşındaki İspanyol file bekçisinin sezon sonunda futbolu bırakması halinde Reina'yı kadroya katacak. Eğer Pinto devam kararı alır ise Reina'nın yetiştiği kulübe dönme hayalleri suya düşecek.

Barcelona, Marc Andre Ter Stegen ile Anlaştı
Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Barcelona, Marc Andre Ter Stegen ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement