Tenis Kış Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Tenis Kış Turnuvası Sona Erdi

Tenis Kış Turnuvası Sona Erdi

Yalova Tenis Kulübü tarafından 2012 Aralık ayında başlatılan "Kış Turnuvası" Mayıs ayı içinde oynanan 18 + tek erkekler finali ile son buldu.

20.05.2013 17:57

Yalova Tenis Kulübü tarafından 2012 Aralık ayında başlatılan "Kış Turnuvası" Mayıs ayı içinde oynanan 18 + tek erkekler finali ile son buldu. Turnuvaya Yalova'nın yanı sıra Kocaeli ve Bursa illerinden toplam 90 kişi katıldı.

Turnuvada sporcular gruplara ayrılarak, her gruptaki sporcular birbirleri ile maç yaptı. Tenisçilerin birbirlerini tanımaları ve tenis camiasının kaynaşması sağlandı. Dereceye giren sporculara kupalarını ve ödüllerini Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal verdi.

Yalova Tenis Kulübü Başkanı Başkanı Nurullah Başol, "Komite üyelerine, tenis topu ihtiyaçlarını karşılayan Özel Yalova Atakent Hastanesi yönetim kuruluna ve katılan tüm sporculara teşekkür ediyoruz. Kupa dağıtım törenimize katılarak bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Yakup Bilgin Koçal diğer spor dallarında olduğu gibi tenise de

yaptığı alt yapı yardımları

sayesinde tenis ilimizde belirli bir seviyeye ulaşmıştır. Özellikle 06-08 yaş grubundan başlamak suretiyle geçen yıl başlarttığınız yaz spor okullarını aralıksız devam edecektir.

Tenis derslerimiz

uzman 3 antranörümüz tarafından verilmektedir. Tenis dersi almak isteyenler www.ytk.org.tr adresinden antrenörlerimize ulaşabilirler. Yaz spor okullarından yetişen başarılı öğrencilerimizden oluşturacağımız alt yapı takım sporcularımız ile de Türkiye çapında başarıyı yakalamak" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tenis Kış Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement