Belaruslu Tenisçi Aryna Sabalenka'nın Sevgilisi Konstantin Koltsov'un İntiharıyla Sarsıldı - Son Dakika
Spor

Belaruslu Tenisçi Aryna Sabalenka'nın Sevgilisi Konstantin Koltsov'un İntiharıyla Sarsıldı

Belaruslu tenisçi Aryna Sabalenka, sevgilisi Konstantin Koltsov'un intihar ettiğini öğrenerek derinden etkilendi. Miami Polisi, Koltsov'un ölümünün intihar olduğunu doğruladı. Sabalenka, beş yıl önce babasını kaybetmiş olmanın acısını hala hissederken, bu trajik olayla ikinci kez zorlu bir dönem geçiriyor.

20.03.2024 15:03  Güncelleme: 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belaruslu tenisçi Aryna Sabalenka, sevgilisi Konstantin Koltsov'un trajik ölüm haberiyle derinden sarsıldı. Sabalenka, beş yıl önce babasını kaybetmiş olmanın acısını hala hissederken, şimdi de Koltsov'un intihar ettiğini öğrenmek onu derinden etkiledi. Miami Polisi, Koltsov'un ölümünün intihar olduğunu doğruladı ve bu durumda herhangi bir cinayet şüphesi bulunmadığını belirtti.

Tenis dünyasının 2 numarası olan Sabalenka'nın sevgilisi Koltsov, Miami'deki bir otelin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi. Koltsov'un intihar ettiğine dair belirtiler bulunurken, geçmişte NHL'de Pittsburgh Penguins forması da giydiği ve Belarus Milli Hokey Takımı ile Olimpiyat'ta yer aldığı biliniyor.

Bu acı dolu olay, Sabalenka için ikinci kez zorlu bir dönem olarak kaydedildi. Tenis Channel, Sabalenka'nın Miami turnuvasına devam etmeyi seçtiğini ancak basın toplantıları düzenlemeyeceğini bildirdi. Bu trajik kayıp karşısında Sabalenka'nın duygusal zorluklarla baş etme sürecinde olduğu anlaşılıyor.

Tenis dünyasının 2 numarası olan Aryna Sabalenka'nın sevgilisi Konstantin Koltsov'un bir otelin balkonundan atlayarak intihar ettiği açıklandı
Belaruslu Tenisçi Aryna Sabalenka\'nın Sevgilisi Konstantin Koltsov\'un İntiharıyla Sarsıldı

Son Dakika Spor Belaruslu Tenisçi Aryna Sabalenka'nın Sevgilisi Konstantin Koltsov'un İntiharıyla Sarsıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement