Taye Taiwo Yeni Tartışma Noktası - Son Dakika
Spor

Taye Taiwo Yeni Tartışma Noktası

Taye Taiwo Yeni Tartışma Noktası

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Nijeryalı Taye Taiwo'nun yeterliliği tartışma konusu oldu.

27.07.2012 13:55  Güncelleme: 14:55

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar almak isteyen Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Nijeryalı Taye Taiwo'nun yeterliliği tartışma konusu...

Fransa ekiplerinden Marsilya'da sergilediği futbola dikkatleri çeken ve sözleşmesinin sona ermesinin ardından İtalyan devi Milan'ın yolunu tutan Taiwo, Milano ekibinde pek de parlak günler geçirmiyor.

Marsilya günlerinin ardından Milan'da başarılı olması beklenen ancak 6 aylık bir sürenin ardından İngiliz ekiplerinden QPR'a kiralanan Taiwo, Milan'a geri dönmesine rağmen takımda kalması beklenmeyen isimlerin başında kendine yer buldu.

Nijeryalı futbolcu ile ilgili yapılan en ciddi transfer iddiaları arasında Galatasaray'ın adı geçerken oyuncu geçtiğimiz sezon 6 ay kaldığı İtalya'da 4 kez forma şansı bularak büyük hayal kırıklığı yarattı. Sergilediği kötü performans sebebiyle QPR'a kiralanan ve İngiliz ekibinde daha istikrarlı bir performans sergileyerek 15 kez forma giyen Taiwo bir önceki sezonunu ise mumla aratıyor. 2010-2011 sezonunda Fransa Ligue 1'de 30 maçta forma giyen Taiwo, bir sezonluk dönemde kötü bir performans gösterirken Nijerya Milli Takımı formasını 54 kez giyen 27 yaşındaki deneyimli futbolcunun Milano ekibi ile 2014'e kadar mukavelesi bulunmakta.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Taye Taiwo Yeni Tartışma Noktası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement