Tarihi maç sonrası Messi'den tüm futbolseverleri duygulandıran Ronaldo paylaşımı - Son Dakika
Spor

Tarihi maç sonrası Messi'den tüm futbolseverleri duygulandıran Ronaldo paylaşımı

Ronaldo ile Messi'yi belki de son kez aynı sahaya çıkaran Al Nassr-Al Hilal karması ile PSG'nin yaptığı maç sonrası Arjantinli yıldızdan sürpriz bir paylaşım geldi. Ronaldo'ya sarıldığı anın videosunu paylaşan Messi, futbolseverleri duygulandırırken "Bizi eskilere götürdü" yorumları yapıldı.

20.01.2023 08:47  Güncelleme: 09:49

Suudi Arabistan'da King Fahd Uluslararası Stadyumu'nda oynanan mücadelede PSG ile Al Nassr- Al Hilal karması karşı karşıya geldi. Messi ile Ronaldo'nun karşı karşıya oynadığı son maç olması beklenen mücadele sonrası Arjantinli yıldızın paylaşımı dikkat çekti.

RONALDO VE MESSI BOŞ GEÇMEDİ

Karşılaşmada goller 3. dakikada Lionel Messi, 34. ve 45+5. dakikalarda Cristiano Ronaldo, 43. dakikada Marquinhos, 53. dakikada Serigo Ramos, 57. dakikada Hyun-Soo Jang, 60. dakikada Kylian Mbappe, 78. dakikada Ekitike ve 90+4. dakikada Anderson Talisca'dan geldi. Maçı Paris Saint-Germain 5-4 kazanırken Ronaldo 61, Messi ise 63. dakikada oyundan alındı.

MESSI, RONALDO'YU PAYLAŞTI

Mücadelenin ardından Lionel Messi'nin paylaşımı ise futbolseverleri duygulandırdı. Arjantinli yıldız, Ronaldo'ya sarıldığı anın videosunu paylaştı. Büyük ilgi gören paylaşım için "Bizi eskilere götürdü" yorumları yapıldı.

Tarihi maç sonrası Messi'den tüm futbolseverleri duygulandıran Ronaldo paylaşımı
Tarihi maç sonrası Messi\'den tüm futbolseverleri duygulandıran Ronaldo paylaşımı

Son Dakika Spor Tarihi maç sonrası Messi'den tüm futbolseverleri duygulandıran Ronaldo paylaşımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • cengiz: FUTBOLDA BENİM FAVORİM RONALDİNHO NE HAREKETLERİ VARDI TOP CAMBAZI ÖZEL HAYATINA DİKKAT ETSEYDİ MUHTEŞEM OLURDU 34 4 Yanıtla
  • Erdinç Uzuner: Uzaylı Messi sanada bu yakışırdı.Seninle aynı gezegen de olmak büyük şans valla. 16 19 Yanıtla

Advertisement