Fanatik Galatasaray'lı aile yeni doğan bebeğine bu sezon takımın gol yükünü çeken Icardi'nin ismini verdi - Son Dakika
Spor

Fanatik Galatasaray'lı aile yeni doğan bebeğine bu sezon takımın gol yükünü çeken Icardi'nin ismini verdi

Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mauro Icardi'ye olan sevgi sınır tanımıyor. Ankara'da yaşayan bir taraftar, yeni doğan bebeğine Arjantinli yıldızın ismini verdi. Yasin ve Berfin çifti, sosyal medyada paylaştıkları bu anlarla kısa sürede gündem oldu. Icardi, bu sezon Galatasaray'da 24 lig maçında 22 gol atarak şampiyonlukta pay sahibi olmuştu.

11.06.2023 15:40  Güncelleme: 15:59

Gösterdiği performansla Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Mauro Icardi'ye duyulan sevgi sınır tanımıyor. Ankara'da yaşayan bir taraftar yeni doğan bebeğine Arjantinli yıldızın ismini verdi.

BEBEĞİNE ICARDİ'NİN İSMİNİ VERDİ

Sarı-kırmızılı renklere gönül veren Yasin ve Berfin çifti, yeni doğan bebeklerine Icardi'nin adını koydu. Sosyal medyada o anları paylaşan Yasin Korkmaz kısa sürede gündem oldu.

Taraftar sınır tanımıyor! Yeni doğan bebeğine Süper Lig'in yıldızının ismini verdi

TARAFTARIN SEVGİLİSİ OLDU

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı formayla 26 maçta 23 gol atıp 8 de asist kaydetti. Arjantinli yıldız, bu performansıyla taraftarın sevgilisi oldu.

Fanatik Galatasaray\'lı aile yeni doğan bebeğine bu sezon takımın gol yükünü çeken Icardi\'nin ismini verdi
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Fanatik Galatasaray'lı aile yeni doğan bebeğine bu sezon takımın gol yükünü çeken Icardi'nin ismini verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Emre Bayrakçeken: daha neler göreceğiz bakalım . Allah akıl fikir versin. 60 6 Yanıtla
  • METİN AKSOY : iyi halt yemişler 4 gün sonra defolup gidecek müslüman gavur ismi koymaz. tabi müslümansanız oda ayrı bir mesele... 9 3 Yanıtla

Advertisement