Talasgücü Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmalarına başladı - Son Dakika
Spor

Talasgücü Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmalarına başladı

Talasgücü Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmalarına başladı

Tarihinde ilk kez 3. Lig'de mücadele edecek Talasgücü Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmalarına başladı. Kayseri'de tamamlanan ilk etap çalışmalarının ardından takım, Erciyes Yüksek İrtifa merkezinde kamp yapacak ve burada 3 hazırlık maçı oynayacak. Teknik Direktör Halil Aslan, Erciyes'teki tesislerin çok güzel olduğunu belirterek, 10 günlük kamp sürecinin ardından hazırlık maçlarının tamamlanacağını söyledi.

16.08.2023 12:58

Tarihinde ilk kez 3. Lig'de mücadele edecek Talasgücü Belediyespor'da ikinci etap kamp çalışmaları start aldı. İlk etap çalışmalarını Kayseri'de tamamlayan sarı-lacivertli takım 25 Ağustos'a kadar Erciyes Yüksek İrtifa merkezinde kamp yapacak ve burada 3 de hazırlık maçı oynayacak.

İlk etap çalışmalarını başarı ile tamamladıklarını dile getiren Talasgücü Belediyespor Teknik Direktörü Halil Aslan yaptığı açıklamada, "İlk etap çalışmalarımızda 2 hazırlık maçı yaptık. Ardından ikinci etap için Erciyes Yüksek İrtifa merkezinde geldik. Erciyes'te gerçekten çok güzel tesisler var. 10 günlük bir kamp sürecimiz var. Burada oynayacağımız üç hazırlık maçının ardından kampımızı tamamlayacağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Talasgücü Belediyespor, ikinci etap kamp çalışmalarına başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement