Suudi Arabistan'da objektiflere yansıyan Messi'nin bacağındaki yeni dövme hayranları arasında tartışma yarattı - Son Dakika
Spor

Suudi Arabistan'da objektiflere yansıyan Messi'nin bacağındaki yeni dövme hayranları arasında tartışma yarattı

Suudi Arabistan'a gittiği için Paris Saint-Germain'de kadro dışı bırakılan Lionel Messi'nin bacağındaki Barcelona dövmesi büyük yankı uyandırdı. Arjantinli yıldızın daha önce tasarlattığı ancak yeni yapıldığı iddia edilen dövmeyi gören hayranları, Messi'nin Katalan devine geri döneceği mesajı verdiğini ifade ederek büyük mutluluk yaşadı.

05.05.2023 14:59  Güncelleme: 15:04

Sezon sonunda Paris Saint-Germain ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Lionel Messi, son dövmesiyle gündem oldu.

BACAĞINA BARCELONA DÖVMESİ YAPTIRDI

Lionel Messi'nin 10 numara, futbol topu ve Arjantin arması dövmesi olan bacağına bir de Barcelona dövmesi ekledi. Suudi Arabistan ziyaretinde bacağındaki bu ayrıntının fark edilmesi sonrası Messi hayranları büyük bir heyecan yaşadı.

Suudi Arabistan'da görüntülendi! Messi'nin bacağındaki yeni dövmesi hayranlarını ayağa kaldırdı

YAZ AYLARINDA TASARLANDI

Messi'nin yeniden Barcelona'ya döneceği iddiaları dövmeyle birlikte daha çok kuvvetlenirken, bu dövmenin aslında yaz aylarında tasarlandığı öğrenildi.

Suudi Arabistan\'da objektiflere yansıyan Messi\'nin bacağındaki yeni dövme hayranları arasında tartışma yarattı

Son Dakika Spor Suudi Arabistan'da objektiflere yansıyan Messi'nin bacağındaki yeni dövme hayranları arasında tartışma yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement