Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nı Stihl Kazandı - Son Dakika
Spor

Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nı Stihl Kazandı

Dünya Offshore 225 Şampiyonası\'nı Stihl Kazandı

Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nda Kerem Tuncer ve Tarık Öktem ikilisinden oluşan "Stihl" takımı birinci oldu.

25.01.2014 17:24  Güncelleme: 17:27

Katar Deniz Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Katar Cup etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen şampiyona Doha'da tamamlandı. Organizasyonda ilk günü birinci, ikinci günü ikinci ve bugünü de ilk sırada tamamlayan Tarık Öktem ve Kerem Tuncer'in pilotluk ettiği "Stihl" takımı ilk sırayı aldı.

Yarıştan sonra AA muhabirine açıklamada bulunan Tarık Öktem, sınırlı bir zamanda koşulan yarışta şampiyon olmaktan dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak, "İlk günden itibaren teknelerimizi kollayarak gitmeye çalıştık. Dün teknenin kuyruğunda bir çatlak vardı. Hem teknik arkadaşlar,  hem de Kerem'in yardımıyla arızamızı giderdik. Başka bir ülkede bayrağımızı dalgalandırmaktan mutluyuz" dedi.

Kerem Tuncer de mutluluğunu dile getirerek, "Organizasyonun maalesef Türkiye'de olmaması bizim için üzücü. Normalde şampiyonayı Türkiye'de koşarken, yaşadığımız birtakım sıkıntılar nedeniyle Körfez ülkelerine gelmek zorunda kaldık. Umarız ki gelecekte bu şampiyonayı yeniden Türkiye'ye taşıyabiliriz" diye konuştu.

Katar Grand Prix3 yarışında  "Big Chefs" takımı ile yarışan Saruhan Tan ve Kerim Zorlu ikinci sırayı, şampiyona sonundaysa podyumda üçüncü sırayı elde etti.  Bugünün üçüncüsü Tuğberk Uca ve Murat Leki'den oluşan "Beşiktaş Miele" takımı ise şampiyona sonunda ikinci oldu.

Şampiyonda dereceye giren pilotlara ödüllerini Türkiye'nin Katar Büyükelçisi Ahmet Demirok takdim ederken, Katar Deniz Sporları Federasyonu Başkanı Şeyh Hasan da büyükelçiye günün anısına bir hediye verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nı Stihl Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement