Sürat Teknesi Yarışları - Son Dakika
Spor

Sürat Teknesi Yarışları

Sürat Teknesi Yarışları

Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın ikinci yarışında, birinci günde olduğu gibi Türk pilotlar ilk 3 sırada yer aldı.

24.01.2014 18:00

Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın ikinci yarışı Katar Grand Prix 2'de ilk üç sırayı Türk pilotlar elde etti.

Katar Deniz Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Katar Cup etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen şampiyona Doha'da sürüyor.

Türk pilotlar, şampiyonanın ilk ayağını oluşturan dünkü yarışta olduğu gibi bugün de ilk üç sırayı elde etti. Tuğberk Uca ve Murat Leki'den oluşan "Beşiktaş Miele" takımı birinci, Kerem Tuncer ve Tarık Öktem ikilisinden oluşan "Stihl" takımı ikinci, Hakan Vanlı ve Süha Yenigül'den oluşan "Miele" takımı da üçüncü sırada yer aldı.

"Beşiktaş Miele" takımına ait "Gazi" isimli teknenin sürücüsü  Murat Leki, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Güzel bir yarış oldu. Çok iyi bir pit stop yaptık. Startımız da fena sayılmazdı. Yarışta da iyi bir performans gösterip üç sefer en iyi zamanı elde ettik. Şanslı günümüzdeydik bugün biz birinci olduk yarına bakacağız" diye konuştu.

İkinci pilot Tuğberk Uca ise yarışın çok iyi geçtiğini belirterek, "Son üç senedir çekiştiğimiz takım Stihl'i geçtik. Mutluyuz, dün de onlar bizi geçmişti. Katar çok iyi bir ev sahibi. Burada olmak çok keyifli" dedi.

Dün koşulan Grand Prix 1'de üçüncü olan "Efe Project Mitsubishi" takımı (Onur Özgül-İlker Özmen) sıralama turlarında attığı için yarışa katılamadı. Pilotların talihsiz kazayı yaralanmadan atlattığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Şampiyona yarın koşulacak etabın ardından sona erecek. Üç yarış sonunda takımların aldığı puanlara göre şampiyon belirlenecek. - Doha

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sürat Teknesi Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement