Sunderland, Vergini'yi Kaptı - Son Dakika
Spor

Sunderland, Vergini'yi Kaptı

Sunderland, Vergini\'yi Kaptı

Sunderland'da Uruguaylı menajer Gus Poyet, Arjantinli stoper Santiago Vergini'yi transfer etmek üzere olduklarını doğruladı.

10.01.2014 00:06  Güncelleme: 00:37

Sunderland'e deplasman çilesi

Uruguaylı menajer Gus Poyet, Arjantinli stoper Santiago Vergini'yi transfer etmek üzere olduklarını doğruladı. 1988 doğumlu oyuncu, Newell's Old Boys'un oyuncusu olmasına karşın bu sezon Estudiantes'te kiralık olarak forma giyiyordu.

Catania'nın kalecisi Mariano Andujar için de teklif yaptıklarını söyleyen Uruguaylı menajer, "Güney Amerikalı kalecilerin tarzını beğeniyorum ve Andujar da bildiğim ve beğendiğim bir kaleci." diyerek bu transfer için de fazlasıyla istekli olduğunu beyan etti.

Geçtiğimiz günlerde Fiorentina'dan İspanyol oyuncu Marcos Alonso'yu kiralayan Sunderland, ayrıca bir başka Arjantinli Ignacio Scocco'yla da yakından ilgileniyor. Geçen sezonu gol kralı olarak tamamlayan tecrübeli forvet, bu sezon transfer olduğu Brezilya'nın Internacional takımında beklentilerin uzağında kaldı ve kış transfer döneminde kiralık olarak İngiltere'ye gelebilir.

Öte yandan, yaz başında bedelsiz olarak Basel'den transfer edilen defansif orta saha oyuncusu Cabral, sezon sonuna kadar Genoa'ya kiralandı.

Selefi Paolo Di Canio'dan yenilenmiş, daha doğrusu zayıflatılmış bir kadro devralan 46 yaşındaki Gus Poyet, yaz döneminde takıma katılan 14 yeni transfer arasından faydalı olamayanları elemeye başlarken, onların yerine tecrübeli futbolcular eklemeye çalışıyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Sunderland, Vergini'yi Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement