Sumudica'yla yollarını ayıran Gaziantep FK'nın hoca adayı Aykut Kocaman - Son Dakika
Spor

Sumudica'yla yollarını ayıran Gaziantep FK'nın hoca adayı Aykut Kocaman

Sumudica'dan yolları ayırdıktan sonra takımı tecrübeli ve kırmızı siyahlıları hedefe taşıyacak bir isimle anlaşmak isteyen Gaziantep FK'da Aykut Kocaman, Ünal Karaman, Tamer Tuna, İlhan Palut, Samet Aybaba, Bülent Korkmaz, Bülent Uygun, Hakan Kutlu gibi isimler ortaya atıldı. Aykut Kocaman'ın ismi ön plana çıktı.

11.01.2021 11:47  Güncelleme: 12:08

Marius Sumudica'dan yolları ayırdıktan sonra takımı tecrübeli ve kırmızı siyahlıları hedefe taşıyacak bir isimle anlaşmak isteyen Gaziantep FK'da adaylar ortaya çıktı.

Gaziantep Güneş'e göre; Ünal Karaman, Tamer Tuna,İlhan Palut, Samet Aybaba, Bülent Korkmaz, Bülent Uygun, Hakan Kutlu gibi isimlerin yanı sıra yabancı bazı teknik direktörlerinde isminin bulunduğu bildirildi.

Samet Aybaba'nın isminin konuşulduğu pazar günkü gerçekleştirilen zoom toplantısında onursal başkan Adil Konukoğlu'nun bu ismi veto ettiği bildirildi. Alternatif isimler üzerinde duran kırmızı siyahlı kulübün bugün ya da çarşamba günü karar verilen bazı isimlerle ön görüşme yapacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

ÜNAL KARAMAN SÜRPRİZİ

Gaziantep Olay'a göre ise Gaziantep'in yeni teknik direktörü büyük ihtimalle Aykut Kocaman olacak. B Planı Bülent Korkmaz olarak belirlendi. Alternatif isminse Ünal Kahraman'ın adı öne çıktığı belirtildi.

Sumudica\'yla yollarını ayıran Gaziantep FK\'nın hoca adayı Aykut Kocaman

Son Dakika Spor Sumudica'yla yollarını ayıran Gaziantep FK'nın hoca adayı Aykut Kocaman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • fair play: gol yeme berabere kal teknik direktörü gelyor desenr artık antepde seyredilez aynı konya eski konyaspor geliyor desene KAR DAN adam olur bundan OLMAZ ELLAAMM 9 3 Yanıtla
  • laz kadir: bu sene puanı yeterli düşüremez takımı aykut ama seneye kesin ptt ligi 5 2 Yanıtla
  • .....: mercedesten in şahine bin oldu bu :) Antepliler saç baş yolmaya hazır olsun çanakkale geçilmez sistemi geliyor :) 3 2 Yanıtla

Advertisement