Şükrü Ergün: Finansal Fair-Play'den Yana Sorun Yaşamıyoruz - Son Dakika
Spor

Şükrü Ergün: Finansal Fair-Play'den Yana Sorun Yaşamıyoruz

Şükrü Ergün: Finansal Fair-Play\'den Yana Sorun Yaşamıyoruz

UEFA, Galatasaray'dan mali kriterlere uyup uymadığına dair savunma isterken Şükrü Ergün, Finansal Fair-Play'den yana sorunları olmadığını söyledi.

01.04.2014 16:09  Güncelleme: 16:24

UEFA, Galatasaray'a mali kriterlere uyması için 10 Nisan'a kadar süre verdi. Konuyla ilgili NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, mali açığın 2013 kur farkından kaynaklandığını, Finansal Fair-Play'den yana sorunları olmadığını söyledi.

UEFA, GALATASARAY'DAN SAVUNMA İSTEDİ

UEFA daha önce Finansal Fair-Play kuralları çerçevesinde incelemeye aldığı Galatasaray'a gönderdiği yazıda "Kulüp lisans mali kriterler içinde yer alan denk bütçe şartlarında aykırılık tespit edildiğini, kulüp hakkında soruşturma başlatıldığını ve Galatasaray'ın en geç 10 Nisan'a kadar savunma vermesi" gerektiğini bildirdi.

"SORUN YAŞAMIYORUZ"

NTV Spor'a konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, açığın kur farkından kaynaklandığını ve Finansal Fair-Play problemi yaşamadıklarını söyledi.

"BURDİSSO GALATASARAY'DA KALACAK"

Devre arasında Boca Juniors'tan kiralanan Guillermo Burdisso'nun ülkesine döndüğü yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını da belirten Şükrü Ergün, Arjantinli oyuncunun sezon sonuna kadar takımda kalacağını ifade etti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şükrü Ergün: Finansal Fair-Play'den Yana Sorun Yaşamıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement