Şükrü Ergün: F.Bahçe'nin Ligden Çekilme Olasılığı Sıfırdır - Son Dakika
Spor

Şükrü Ergün: F.Bahçe'nin Ligden Çekilme Olasılığı Sıfırdır

Şükrü Ergün: F.Bahçe\'nin Ligden Çekilme Olasılığı Sıfırdır

Galatasaraylı yönetici Şükrü Ergün, F.Bahçe'nin "Gerekirse ligden çekiliriz" açıklamasına "Bunun gerçeği dönüşme olasılığı sıfırdır" cevabını verdi.

04.03.2014 15:00

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Sözcüsü Şükrü Ergün, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

"GERÇEKLEŞME OLASILIĞI SIFIRDIR"

Şükrü Ergün, "Fenerbahçe yönetiminin gerekirse ligden çekiliriz, havuzdan çıkarız" açıklamasıyla ilgili olarak, "Bunlar çok kolay söylemler. Bunlar bir kere dile getirilir. Tekrarlanmaz. Gereği yerine getirilir. Bunun gerçeği dönüşme olasılığı sıfırdır. Bu yeni dile getirilmiş bir konu değil. Herkesin bildiği gibi daha önce de söylendi. Bu bir kere söylenir gereği yapılır. Çok sık söylenmeye başlayınca ne inandırıcılığı ne de yaptırımı kalır" dedi.

DROGBA KONUSU

Dider Drogba konusunda ise Ergün, "Drogba'nın Rize kadrosunda olmaması hocanın taktiridir. Londra'daki rövanşa hazırlıyor olabilir. Bana Drogba'nın biraz dinlendirilmesi, kendini toparlaması, Chelsea maçına hazırlanması gerekir. Mancini bunu düşünerek, Rize'ye götürmeme kararı almış olabilir" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şükrü Ergün: F.Bahçe'nin Ligden Çekilme Olasılığı Sıfırdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • KARA DENİZ: KOŞ ŞÜKRÜ! KOŞ ŞÜKRÜ!....... 13 4 Yanıtla
  • gsli: çok mu aramış o gözlüğü bak gül ciddiyetten uzaklaş 14 1 Yanıtla
  • PERFORMANCE: valla bizim adam ama görüntü fena ;)) mekke'den torununa oyuncak gözlük almışta kendi takmış havası var :P 11 0 Yanıtla
  • boranza: ne zaman bu tarz atışmaları kesersek o zaman gerçeketn kurumsallaştığımızı söyleyeceğim.çocuk gibi her hafta aynı beyanatlar.sen bu doğru düzgün topa vurmayı beceremeyen kazmalara bir çare bul bırak fenerbahçeyi.bu adamı gs ye kim aldı onuda merak ettim 8 1 Yanıtla
  • ÇARŞI: FENER LİGDEN ÇEKİLİRSE EĞLENCE BİTER HAHA:))) 3 0 Yanıtla

Advertisement