Luis Suarez'den Üçüncü Isırık - Son Dakika
Spor

Luis Suarez'den Üçüncü Isırık

Luis Suarez\'den Üçüncü Isırık

İtalyan savunmacı Chiellini'yi omzundan ısıran Luis Suarez, bunu daha önce iki kez yapmıştı.

24.06.2014 23:37  Güncelleme: 09:05

Dünya Kupası, D Grubu'nda final niteliğindeki maçta Urguay, İtalya'yı 1-0 yenerek 2. tur vizesi aldı... Ancak bu maçta Luis Suarez yine maçın önüne geçmeyi başardı.

SUAREZ, RAKİBİNİ OMZUNDAN ISIRDI

Uruguay'ın ve Liverpool'un yıldızı Luis Suarez, İtalyan savunmacı Chiellini ile girdiği bir ikili mücadedelede, rakibinin omzunu ısırdı. İtalyan savunmacı, uzun süre hakeme itiraz etse de mücadelenin hakemi bu pozisyonu görmedi ve Suarez oyuna devam etti.

CHIELLINI ISIRDIĞI İLK İSİM DEĞİL

Ancak Chiellini, Suarez'in yeşil sahada ısırdığı ilk isim değil... Daha önce Hollanda'da Ajax forması giyerken, 2011 yılında oynanan Feyenoord maçında Otman Bakkal'ı boynundan ısıran Suarez, bu huyundan Premier Lig'de de vazgeçmedi...

IVANOVIC'I DE ISIRMIŞTI

Suarez, Chelsea'nin Sırp oyuncusu Branislav Ivanovic'i de kolundan ısırmıştı. Suarez o olay sonrası İngiltere Futbol Federasyonu'nda 10 maç ceza almıştı. Uruguaylı golcü, Chiellini'ye yaptığı bu hareket sonrası da muhtemelen FIFA'dan büyük bir ceza alacak.

IVANOVIC'TEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Dünya Kupası maçında İtalyan defans Chiellini'yi ısıran Uruguaylı futbolcu, daha önce de Liverpool formasıyla bir ikili mücadele sırasında Chelsea savunmacısı Branislav Ivanovic'in kolunu ısırmış ve 10 maç ceza almıştı. Suarez daha sonra hareketinden dolayı rakibinden özür dilemişti.



2010 yılında da Ajax forması giyerken PSV Eindhoven'dan Otman Bakkal'ı ısıran 27 yaşındaki futbolcu, 7 maç cezaya çarptırılmıştı.

EN AĞIR CEZAYI TASOTTI ALMIŞTI

Bugüne kadar Dünya Kupası tarihinde verilen en ağır cezayı İtalyan Mauro Tassotti almıştı. ABD 1994'te İspanyol Luis Enrique'nin burnuna dirsek atan İtalyan futbolcu, 8 maçlığına futboldan men edilmişti.

MEKSİKALI HAKEM İKİ FUTBOLCUYU UYARDI

Suarez, Uruguay'ın 1-0 kazanarak 2. tura yükseldiği İtalya maçının 80. dakikasında, karşılaşma berabere devam ederken ceza alanındaki ikili mücadelede Chiellini'nin omzunu ısırmıştı. Pozisyonun ardından iki futbolcu da kendini yere bırakmış, Suarez, dirsek darbesi almışcasına ağzını tutarken, omzunu göstererek hakeme bir süre tepkide bulunan Chiellini, itirazlarından sonuç alamamıştı. Meksikalı hakem Marco Rodriguez ise iki oyuncuyu da uyarmakla yetinmişti.



Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Luis Suarez'den Üçüncü Isırık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Çiçero: bu herife kuduz aşısı yapılsın.önüne geleni ısırıyor. 16 0 Yanıtla

Advertisement