Stoch, Bursa'da - Son Dakika
Spor

Stoch, Bursa'da

Stoch, Bursa\'da

Bursaspor'un Fenerbahçe'den kiralık olarak prensipte anlaştığı Miroslav Stoch, Bursa'ya geldi.

22.08.2015 11:50  Güncelleme: 15:33

Samuel Holmen'i Torku Konyaspor'a kiralayan Fenerbahçe'de Stoch da sarı-lacivertli takımdan ayrıldı. Transfer döneminin hareketli takımlarından Bursaspor'un Fenerbahçe'den kiralık olarak prensipte anlaştığı Miroslav Stoch, Bursa'ya geldi.

TESİSLERE GELDİ

Sabah saatlerinde yeşil-beyazlı kulübün Özlüce Tesisleri'ne gelen Slovak oyuncu, burada futbol şube sorumlusu Necmettin Kocaman ve diğer yöneticiler tarafından karşılandı.



ÖNCE İMZA SONRA LİSANS

Fenerbahçe Kulübü'nde sağlık kontrolleri yapıldığı için Bursa'da yeniden kontrolden geçmeyeceği bildirilen Stoch'un resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra lisans işlemlerinin başlatılacağı bildirildi.



ANTEP MAÇINDA KADRODA

Stoch'un, lisans işlemlerinin tamamlanmasının ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından yarın akşam oynanacak Gaziantepspor maçı kadrosuna alınabileceği de kaydedildi.


İMZAYI ATTI

Bursaspor formasını giyen Stoch, kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan 1 yıllık imzayı attı. Stoch, yeni takımında 89 numaralı formayı giyecek. Özel anlaşma gereği Stoch, Fenerbahçe'ye karşı oynanacak maçlarda forma giyemeyecek.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Zübükoğlu Zübük : Fener kadar salak bi takım görmedim. Stoch biraz gazla ligin gole en çabuk ulaşabilen futbolcusu olurdu. Aptallığın dibi yok. Verin gs ye görün futbolcuyu?? 2 2 Yanıtla
  • addo keles: Kendileri futbolcu sattimi pazarlik 10 milyondan aciliyor ama kendileri istedimi ya kiralik ya bedava 3 0 Yanıtla
  • Tc: Hangi akıl Fb den gönderiyor bu adamı salaklar 3 0 Yanıtla

Advertisement