Sporda Şiddet Ve Düzensizliğin Önlenmesi Kolokyumu - Son Dakika
Spor

Sporda Şiddet Ve Düzensizliğin Önlenmesi Kolokyumu

Sporda Şiddet Ve Düzensizliğin Önlenmesi Kolokyumu

"Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi" konulu kolokyum, Gazi Üniversitesi Mimar Kemaleddin Salonu'nda gerçekleştirildi.

03.05.2011 19:20

"Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi" konulu kolokyum, Gazi Üniversitesi Mimar Kemaleddin Salonu'nda gerçekleştirildi.

Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Cumhur Şahin'in başkanlığını yaptığı kolokyum, Gazi Üniversitesi Türk Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İzzet Gönenç'in konuşmasıyla açıldı.

"YASA İLE BİRLİKTE HUZURLU BİR ORTAM OLUŞACAK"

Yeni çıkan şiddet yasası hakkında kısa bir konuşma yapan Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rıza Ayhan, kanunun tam anlamıyla işlemesi için, halkın bilgilendirilmesi gerektiğini belirterek, "Spor, insanlığın bir ihtiyacı oldu. Belki sporun şekli ve uygulaması değişmiş olabilir. Ancak spor insan hayatında her zaman varolmuştur. Müsabakaların huzur ortamında yapılabilmesi için, ortam yaratılması gerekmektedir. Bu yasayla beraber bu sorunu aşacağımıza inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Rıza Ayhan'ın ardından kolokyumda daha sonra sırasıyla Türkiye Futbol Federasyonu Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Egemenoğlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Osman Karakuş, İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahri Öztürk, İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Sözüer, İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Mahmut Koca ve Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlhan Üzülmez sunumlarını gerçekleştirdi.

Kolokyum, Gazi Üniversitesi Türk Ceza Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İzzet Gönenç'in değerlendirmeleriyle son buldu.

"SPORDA ŞİDDET VE DÜZENSİZLİĞİN ÖNLENMESİ" KOLOKYUMU UYUTTU !

Öte yandan rektörlük binasında gerçekleştirilen kolokyumda bazı katılımcıların uyuduğu ve diğer katılımcılar tarafından uyandırıldığı gözlerden kaçmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sporda Şiddet Ve Düzensizliğin Önlenmesi Kolokyumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement