Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Sivas 4 Eylül Belediyespor’u 3-0 yenerek Spor Toto 3. Lig’de 2. sıraya yükselen Denizli Büyükşehir Belediyespor’da büyük sevinç yaşanıyor.

10.11.2014 13:06

Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 3-0 yenerek Spor Toto 3. Lig'de 2. sıraya yükselen Denizli Büyükşehir Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta zirve mücadelesi veren Denizli Büyükşehir Belediyespor, 3-0'lık galibiyetle yoluna devam etti. 21 puanla 2. sıraya yükselen kırmızı-beyazlılarda, bahar havası açtı. Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, "Zor bir maça çıkacağınızı biliyorduk ve ona göre hazırlanmıştık. Şampiyon olmak için bu maçı almalıydık, öyle de oldu. Her zaman böyle oynayalım yeter. Herkes dersini iyi çalışmış. Kolektif futbol ve takım oyunu sonuca yansıdı. Geçen hafta yaşanan moral ve motivasyon bozukluğu nedeniyle, Sivas 4 Eylül Belediyespor galibiyeti, 3 puandan fazlası olan bir maçtı. Kendimize geldik. Teknik heyeti ve futbolcuları kutluyorum. Hedefimize yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Bu maç geride kaldı. Gelecek hafta Trabzon'da Arsinspor'la maçımız var. Bu maçı da alıp, yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel ise, "Çankırıspor mağlubiyeti nedeniyle, moral bozukluğu ve motivasyon kaybı fazlasıyla vardı. Hafta içinde bunu üzerimizden attık ve bu maça özür ve onur maçı olarak çıktık. Müthiş mücadele ettik. Karşımızdaki rakip, bu ligin en iyi ekiplerinden biri. Oyun disiplininden kopmadık ve istediğimiz sonucu elde ettik. Çok sarı ve kırmızı kartın olduğu maçı kart görmeden tamamladık. Ben bu galibiyeti elde eden futbolcuları kutluyor ve 3 puanı yönetim kurulumuza ve Denizli'ye armağan ediyorum" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement