Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, “Şampiyonluk iddiamızın sürmesi için, Sivas 4 Eylül Belediyespor maçını kazanmamız gerekiyor” dedi.

07.11.2014 14:23

Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, "Şampiyonluk iddiamızın sürmesi için, Sivas 4 Eylül Belediyespor maçını kazanmamız gerekiyor" dedi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Denizli Büyükşehir Belediyespor, 11. haftada ağırlayacağı Sivas 4 Eylül Belediyespor maçından mutlak 3 puan hedefliyor. Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, "Geçen hafta Çankırıspor karşısında aldığımız şansız mağlubiyet unutturmak için, futbolcularımız ve teknik heyetimiz yoğun mesai ile çalışmaktalar. Puan cetvelinde yukarılar da devam etmek ve şampiyon iddiamızın sürmesi için bu maçı almalıyız. Futbolcularımız yeteneklerini sahaya yansıtacaklardır. Birlik ve beraberlik içinde bu maça daha iyi motive olduk. Kazanmamak için hiçbir neden yok. Futbolcularımız ve teknik heyetimize güvenimiz her zaman tam. Sivas 4 Eylül'e karşı galip gelip yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK"

Başkan Uzunoğlu, arkadaşlık, kardeşlik ve birliktelik konusunda sıkıntı olmadığını vurgulayarak, "Birbirine sahip çıkan, saha içerisinde birbirlerinin hatalarını örten oyuncularımız var. Takım ve hocalarımız tesislerde yatıp kalkıyor. Sürekli olarak birlik ve beraberlik içerisindeler. Önümüze büyük bir engel çıkmazsa, hedefimiz şampiyon olmak. Hedefimizden şaşmış değiliz" ifadelerini kullandı.

Pazar günü saat 13.30'da Doğan Seyfi Atlı Stadı'ndaki karşılaşmada, Kırklareli bölgesi hakemi İlker Güneş düdük çalacak. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement