Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor’un teknik direktörü Selahattin Dinçel, puan cetvelinde 2 puan üzerlerinde olan Sivas 4 Eylül Belediyespor’u yenip, zirve iddialarını güçlendirmek istediklerini söyledi.

06.11.2014 13:40

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Selahattin Dinçel, puan cetvelinde 2 puan üzerlerinde olan Sivas 4 Eylül Belediyespor'u yenip, zirve iddialarını güçlendirmek istediklerini söyledi.

Lig'in 11. haftasında Sivas 4 Eylül Belediyespor'u ağırlayacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor'da hazırlıklar sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, "Ligdeki maç başı puan ortalamamızı 2 puan şeklinde hesap ediyorduk. Çankırıspor'a yenilince ortalamamız 1.8 puana düştü. 2 puan üzerimizdeki Sivas maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Alacağımız 3 puanla da puan ortalamamızı yukarıya çekmek istiyoruz" dedi.

Sakat ve cezalı futbolcular konusunda da bilgi veren tecrübeli teknik adam, "Şu anda Mert Ege kart cezalısı, Efşan ve Uğur'un sakatlıkları var. Uğur'un durumu çekilecek olan MR raporu doğrultusunda belli olacak. Efşan'ın ise hafif sakatlığı var ve takımla çalışmıyor. Her iki futbolcunun durumu maç öncesi belli olacak" diye konuştu. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement