Diyarbakırspor, Galibiyet Parolası ile Kocaeli'ye Gitti - Son Dakika
Spor

Diyarbakırspor, Galibiyet Parolası ile Kocaeli'ye Gitti

Diyarbakırspor, Galibiyet Parolası ile Kocaeli\'ye Gitti

Hafta içinde Yeni Diyarbakırspor olan ismini değiştirerek Diyarbakırspor adını alan takım, 9. hafta maçı için galibiyet parolası ile Kocaeli'ye gitti.

26.10.2013 14:23  Güncelleme: 11:14

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren ve hafta içinde Yeni Diyarbakırspor olan ismini değiştirerek Diyarbakırspor adını alan yeşil-kırmızılı takım, 9.hafta maçı için galibiyet parolası ile Kocaeli'ye gitti.

Geçen hafta kendi sahasında Denizli Belediyespor'la 1-1 berabere kalan, kaybettiği puanları Pazar günü Kocaelispor'u yenerek telafi etmek isteyen Diyarbakırspor, sabah saatlerinde uçakla İstanbul'a, ardından da karayolu ile Kocaeli'ye geçerek kamp yaptığı otelde maç saatini beklemeye başladı. 1 maçlık cezasını tamamlayan kaptan Hüseyin Demir, yarınki maçta takımdaki yerini alacak.

"3 PUAN ALMAK ZORUNDAYIZ"

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, kendi sahasında dirençli bir oyun ortaya koyan Kocaelispor'a karşı işlerinin kolay olmayacağını ifade ederek, "Her şeye rağmen 3 puan için mücadele edeceğiz. Rakibimiz hem genç hem deneyimli. 2.Lig'den beri beraber oynayan ve tecrübe kazanan futbolculara sahipler. Rakibi hafta boyunca analiz etmeye çalıştık. Bizim tek hedefimiz var o da galibiyet. İç saha ya da deplasman ayrımı yapmadan her maça 3 puan için çıkıyoruz. Şampiyonluk yolunda yeni kayıplar yaşamak istemiyoruz. Bunu futbolcularımıza da anlattım. Rakipten daha fazla mücadele ederek kazanmak zorundayız" dedi.

Yarın İzmit İsmetpaşa Stadı'nda, saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Uşak bölgesi hakemlerinden Veli Karakaya yönetecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakırspor, Galibiyet Parolası ile Kocaeli'ye Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement