Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Yeni Diyarbakırspor yönetimi, şampiyonluk kupası için düzenlenen törene katılan ve Arsinspor'la oynanan maçı izleyen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticilerine ve protokol üyelerine teşekkür etti.

22.09.2013 14:08

Yeni Diyarbakırspor yönetimi, şampiyonluk kupası için düzenlenen törene katılan ve Arsinspor'la oynanan maçı izleyen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yöneticilerine ve protokol üyelerine teşekkür etti.

Yeşil-kırmızılı kulübün başkanı Feyzi İlhanlı, Diyarbakırspor'un adını ve misyonunu yaşatmak adına verdikleri mücadelenin gün geçtikçe daha fazla destek bulduğunu ifade ederek, tribünlere 5 binden fazla taraftarın gelmesinin bunun göstergesi olduğunu söyledi.

Diyarbakır ve bölge halkı için Diyarbakırspor adının adeta bir efsane olduğunu anlatan İlhanlı, "Bizim tek amacımız var; o da bölgenin süper lige çıkan ilk takımı olan ve sadece Diyarbakır'ın değil tüm bölgenin takımı olarak kabul edilen Diyarbakırspor'un adını ve misyonunu bir daha bataklığa sürüklenmeyecek şekilde zirveye çıkarmaktır. Verdiğimiz mücadeleyi halkımız görüyor ve her geçen gün manevi yöndeki desteğini artırıyor. Bizim bu kent üzerinde başarıdan başka beklentimiz yok. Diyarbakırspor belli bir zümrenin değil halkın takımıdır. Zamanla çok daha güzel şeyler olacak" dedi.

"GÖSTERDİKLERİ İLGİ BİZİ MUTLU ETTİ"

Türkiye Futbol Federasyonu Asbaşkanı Edip Eren'in Diyarbakır için bir şans olduğunu anlatan İlhanlı, Vali Mustafa Cahit Kıraç, AK Parti milletvekilleri Cuma İçten ve Oya Eronat, Emniyet Müdürü Recep Güven, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Metin Kılavuz'un kupa töreni ve maça gelmesinin de kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Başkan İlhanlı, yaptığı açıklamada, "Kupamızı vermek üzere kentimize gelen Türkiye Futbol Federasyonu yöneticileri Edip Eren, Arif Koşar ve Taylar Üner'in ziyaretleri bizi çok mutlu etti. Edip beyin başından beri kulübümüze desteği vardır. Böyle bir hemşerimizin Futbol Federasyonu'nda aktif olması hem kentimiz hem de bölgemiz için şanstır. Vali Mustafa Cahit Kıraç ve milletvekilimiz Cuma İçten de sıcak tutumları ve gösterdikleri ilgi ile kulübümüze destek olmaktadırlar. Bu isimlerin yanı sıra milletvekilimiz Cuma İçten, Emniyet Müdürü Recep Güven, Diyarbakırspor eski Başkanı Abdurrahman Yakut ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Başkanı Metin Kılavuz'a da teşekkür ediyoruz. En önemlisi muhteşem taraftarımız. Bu kulübün sahibi onlardır. Verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement