Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, geçen sezon kazandığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) şampiyonluğu için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kupa aldı.

21.09.2013 18:23

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Yeni Diyarbakır spor, geçen sezon kazandığı Bölgesel Amatör Lig (BAL) şampiyonluğu için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan kupa aldı.

Yeni Diyarbakırspor- Arsinspor maçı öncesinde Atatürk Stadı'nda düzenlenen kupa törenine AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Cuma İçten ve Oya Eronat, Vali Mustafa Cahit Kıraç, Emniyet Müdürü Recep Güven, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Edip Eren, Taylan Üner ve Arif Koşar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, Yeni Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Feyzi İlhanlı ve çok sayıda spor adamı katıldı.

Vali Kıraç ve TFF yöneticileri kupayı Başkan Feyzi İlhanlı takıma verirken, İlhanlı, geçen sezon takımı 3. Lig'e taşıyan Teknik Direktör Faruk Türk'le beraber kupayı alıp tribünlere gitti. Daha sonra milletvekilleri Eronat ve İçten, Vali Kıraç,TFF Yöneticileri ve diğer protokol üyeleri, Yeni Diyarbakırsporlu futbolcularla beraber hatıra fotoğrafı çektirdi. Kupa töreninden sonra başlayan maçta Yeni Diyarbakırspor, Arsinspor'u 4-0 yenerek üst üste ikinci ve kendi sahasındaki ilk galibiyetini aldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement