Diyarbakır Atatürk Stadı'nda Çifte Heyecan Yaşanacak - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Atatürk Stadı'nda Çifte Heyecan Yaşanacak

Diyarbakır Atatürk Stadı\'nda Çifte Heyecan Yaşanacak

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Yeni Diyarbakırspor, Cumartesi günü Diyarbakır Atatürk Stadı'nda çifte heyecan yaşayacak.

16.09.2013 15:33  Güncelleme: 15:34

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Yeni Diyarbakır spor, Cumartesi günü Diyarbakır Atatürk Stadı'nda çifte heyecan yaşayacak. Önce geçen sezondan kalma şampiyonluk kupasına kavuşacak olan yeşil-kırmızılı takım, daha sonra ligin iddialı ekiplerinden Arsinspor'u konuk edecek.

Stadın kapıları saat 13.00'da açılırken, geçen sezon elde edilen Bölgesel Amatör Lig şampiyonluğu için Yeni Diyarbakırspor'a şampiyonluk kupası verilecek. Kupa törenine davet edilen TFF Asbaşkanı Edip Eren ve TFF yöneticileri ile çok sayıda siyasetçi, bürokrat, kent yöneticileri, STK temsilcileri ve spor adamlarının bu etkinliğe katılması bekleniyor. Sahanın ortasına kurulacak platformda yapılan konuşmalardan sonra şampiyonluk kupası yeşil-kırmızılı kulübe takdim edilecek.

Kupa töreninin ardından ligin iddialı takımlarından Arsinspor'u konuk edecek olan Yeni Diyarbakırspor'un mutlak 3 puan hedeflediği mücadele saat 15.00'da başlayacak. Yönetim taraftarların ilgisini artırmak için kapalı tribün biletlerini 3 lira, kale arkası ve maraton tribün biletlerini de 1 liradan satma kararı aldı. 12 yaşın altındaki çocuklar ve kadınlar ise maçı ücretsiz izleyebilecek.

"HERKESİ VE HER KESİMİ BEKLİYORUZ"

Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı, kentin seçilmiş ve atanmış yöneticilerinin yanı sıra tüm spor taban birliklerini,sivil toplum örgütlerini ve Diyarbakır halkını Arsinspor maçına davet etti. İlhanlı, "Başta sayın milletvekillerimiz, Valimiz Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Baydemir, merkez ve ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamlarını, sivil toplum örgütlerini, spor taban birliklerini, spor adamlarını, Diyarbakırspor'a ve kente hizmet etmiş değerli insanları, 12. adam görevini gören halkımızı ve taraftarlarımızı, kadın ve çocukları bu önemli etkinliğe davet ediyoruz. Önce kupamızı alacağız, inşallah daha sonra da 3 puanımızı alacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakır Atatürk Stadı'nda Çifte Heyecan Yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement