Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Denizli Belediyespor'un yeni teknik direktörü Tahir Çopur, kırmızı-beyazlıları zirveye taşıyacağını söyledi.

29.06.2013 13:21  Güncelleme: 13:23

Denizli Belediyespor'un yeni teknik direktörü Tahir Çopur, yeni hedeflere ve heyecanlara ihtiyacı olduğunu ve bu yüzden Denizli Belediyespor'u tercih ettiğini belirterek, kırmızı-beyazlıları zirveye taşıyacağını söyledi.

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor Kulübü'nde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Tahir Çopur, yeni başarılar için elinden geleni yapacağını kaydetti.

Denizli Belediyespor'un daha üst ligleri hak ettiğini ifade eden Çopur, "Ben ve ekibim göreve hazırız. Benim için bu kulübe gelmek büyük bir mücadele. Yeni bir hedefe ihtiyacım var. Denizli Belediyespor Kulübü bana bu şansı verdi. Şu anda elimden gelenin en iyisini yapmak için hazırım. Umuyorum ki, taraftarlarla birlikte beraber, yeniden 2. lige çıkmanın gururunu yeniden yaşayacağız. Üzerimde baskı olacak ama bu alışkın olmadığım bir şey değil. Teknik adam olarak şu an çok iyi durumdayım. Önümüzdeki sezon için mutlaka belirli atılımlar yapmak gerekli" dedi.

Altyapının çok önemli olduğunu vurgulayan Çopur, "Oyuncu piyasasında rakamların çok yüksek seyretmesi dolayısıyla, kulüpler zamanla altyapıya dönecek. Denizli Belediyespor altyapıya verdiği önemi geçen yıllarda da göstermiş ve meyvelerini toplamaya başlamış bir kulüp. Genç futbolculara değer veririm. Denizli'nin çocuklarına da önem vereceğiz. Herkes bu şansını iyi kullanmalı" şeklinde konuştu.

Teknik direktör Çopur ve ekibi, imza sonrası Denizli Belediyespor'un sosyal tesislerini ve Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda incelemelerde bulundu. Tesisleri ve stadın zeminini çok beğenen Çopur, Denizli Belediyespor'un her yönüyle örnek kulüp olduğunu söyledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement