Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

21 yaşında profesyonel olan, iki kez 21 golle krallık tacı takan, ilk şampiyonluğunu 21 plakalı Diyarbakır'da yaşayan Coşkun Yılmaz, Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden yeni takımı Altınordu'da da 21 numaralı formadan vazgeçmedi.

29.01.2013 14:54

21 yaşında profesyonel olan, iki kez 21 golle krallık tacı takan, ilk şampiyonluğunu 21 plakalı Diyarbakır'da yaşayan Coşkun Yılmaz, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden yeni takımı Altınordu'da da 21 numaralı formadan vazgeçmedi.

Altınrodu'nun gol kralı unvanlı yeni transferi Coşkun Yılmaz'ın hayatında 21 numaranın büyük önemi var. Son dört sezonda üç kez gol kralı olan Yılmaz, 21 yaşında profesyonel olduğu yeşil sahalarda Balıkesirspor ve Çamlıdere Şekerspor takımlarında 21'er gol atarak krallık tahtına çıktı. Plaka numarası 21 olan Diyarbakır'da Diskispor ile ilk şampiyonluğunu yaşayan Yılmaz, yeni takımı Altınordu'da da 21 numaralı formayı giymeye başladı.

Altınordu'da golle tanışmayı bekleyen Coşkun Yılmaz, "Gerçekten 21 numara benim hayatımda önemli bir yer teşkil ediyor. Hatta, hayranı olduğum Pascal Nouma bile Beşiktaş'ta 21 numaralı formayı giyiyordu" dedi.

Coşkun Yılmaz, Altınordu'da çok iyi bir ortam bulduğunu da ifade ederek, "Burada 1993-94 doğumlu genç arkadaşlar ve yıllardır futbolun içinde olan bizler hedefe kilitlenmiş durumdayız. Sezon sonunda da mutlu sona ulayarak İzmir'e bir şampiyonluk kupası armağan edeceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement