Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor Kulübü'nün yeni Başkanı Hüseyin Koç ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti.

12.12.2012 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor Kulübü'nün yeni Başkanı Hüseyin Koç ve yönetim kurulu üyeleri Vali Mahmut Demirtaş ve Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta olağanüstü kongre ile kulüp başkanlığına seçilen Hüseyin Koç ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Vali Mahmut Demirtaş'ı ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette yönetim kurulu üyeleri Vali Mahmut Demirtaş'a kulübün içersinde bulunduğu durum ile ilgili bilgi verdi.

Kulüp Başkanı Hüseyin Koç, yeni yönetim kurul ile birlikte ilk ziyareti Vali Mahmut Demirtaş'a gerçekleştirdiklerini belirterek, Adıyamanspor'un sıkıntılarını ve çözümlerini paylaştıklarını söyledi.

Koç, Adıyamanspor'u iyi yerlere getirmek için destek beklediklerini kaydetti.

Vali Mahmut Demirtaş ise, yeni yönetimi tebrik ederek, Adıyamanspor'u daha iyi yerlere getireceklerine inancının tam olduğunu ifade etti ve başarılar diledi.

Adıyamanspor heyeti daha sonra Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret etti. Hüseyin Koç, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın kongre sürecinde kendilerine büyük destek verdiklerini kaydederek, kendisine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Büyükaslan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni yönetimi tebrik etti.

Büyükaslan, uzun yıllar 2. ligde mücadele eden ve kentin gözbebeği olan Adıyamanspor'un, talihsiz bir şekilde 3. lige düştüğünü belirterek, bu güne kadar görev yapan tüm yöneticilere teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement