Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 1.Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, altyapıya büyük önem verirken geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor.

28.05.2012 16:43

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, altyapıya büyük önem verirken geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor.

Antrenör Kadri Gündoğdu ya teslim edilen gençler yaşlarına göre haftanın 5 günü idmanlarını yapıyorlar. Antrenör Kadri Gündoğdu yaptığı açıklamada, "Aklımız fikrimiz Diyarbakır'ın yetenekli gençlerinde. Onları bulup onları yetiştirmektir. Bunun için büyük çaba sarf ediyoruz. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yönetimi, bizlere gençleri yetiştirmemiz için her türlü olanağı sağlıyor. Biz de kentimizin yeteneklerini bünyemizde topluyoruz. Geleceğin yıldızlarını buluyoruz. U-13 takımından başlayıp diğer yaşlara kadar eğitiyoruz. Bünyemize 1999 ile 2000 doğumluları alarak başlıyoruz. Bizim her şeyimiz futbol. Bünyemizde bulunan genç ve başarılı futbolcularımız bizlere bizde onlara inanarak çalışıyoruz. Diyarbakırlı üstün yetenekli gençlere kapımız açıktır" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement