Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yenilgiyi unuttu.

07.02.2015 13:26

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yenilgiyi unuttu. Son yenilgisini 12 Kasım'da kendi sahasında Birlik Nakliyat Düzyurtspor'a 1-0 mağlup olan Diyarbakır temsilcisi, 12 maçtır ligde kaybetmiyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son 12 maçında 6 galibiyet ve 6 beraberlik alarak hiç yenilmeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, bu süreçte 24 puan toplayarak Play-off için iddialı hale geldi. Diyarbakır ekibi, yarın lider Bandırmaspor'la deplasmanda karşılaşacak. Maç için önce uçakla İstanbul'a, oradan da deniz yolu ile Yalova'ya giden Diyarbakır ekibi, Yalova'dan Bandırma'ya karayolu ile geçerek kampa ilçe merkezindeki bir otelde kampa girdi.

HEDEF İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ

Ligin ilk yarısında Diyarbakır'da 4-1 yendiği rakibini deplasmanda da yenmenin hesaplarını yapan Büyükşehir Belediyespor, Play-off yolunda önemli bir engeli aşarak ilk deplasman galibiyetine imza atmak istiyor. Bandırmaspor; topladığı 21 puanla en başarılı ikinci ev sahibi takımı olurken, Büyükşehir Belediyespor, 4 beraberlikle 4 puan alarak dış sahalarda en başarısız ikinci takım oldu.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Bandırma 7 Eylül Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak maçı Kayseri bölgesi hakemi Ömer Faruk Ocak yönetecek. Balıkesir ve Bandırma'da yaşayan Diyarbakırlı sporseverlerin maça gelerek takıma destek vereceği kaydedildi. Bandırmaspor yönetimi, taşkınlık yapmamaları konusunda kendi taraftarlarını uyardı. İki takım için de önem taşıyan maçla ilgili emniyetin yoğun güvenlik önlemleri aldığı kaydedildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement