Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta son randevusunda Sarıyer'e yenilerek zirve yolunda yara alan İnegölspor'da gözler Çarşamba günü Spor Toto Süper Lig ekibi Gaziantepspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçına çevrildi.

02.12.2013 18:31

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta son randevusunda Sarıyer'e yenilerek zirve yolunda yara alan İnegölspor'da gözler Çarşamba günü Spor Toto Süper Lig ekibi Gaziantepspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçına çevrildi. Bordo-beyazlılar bu maçtan galip çıkarak kupada yeni bir tarih yazmak istiyor.

Zirve takibini sürdürebilmek için mutlak galibiyet parolasıyla gittiği Sarıyer deplasmanından eli boş dönen İnegölspor'da beklenmeyen yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, "Beraberliğe bile razı olmayacağımız bir maçta, iyi oynayan taraf olmamıza rağmen, Sarıyer'in tecrübeli isimleri Önder Turacı ve Murat Hacıoğlu'nun duran toplardan attıkları goller ile sahadan yenik ayrılmak bizleri üzdü" dedi.

Son haftaların en iyi deplasman maçlarından birini Sarıyer karşısında oynadıklarını belirten Bulut, "İyi hazırlandığımız ve kazanmak için sahaya çıktığımız maçta, oyun üstünlüğü bizdeydi. Girdiğimiz pozisyonlardan sonuç alamadık. Bir topumuzun direkten dönmesi, skor üstünlüğünü yakalamamızın önüne geçti. Maçın ilk yarısının son dakikasında kalemizde gördüğümüz gol ile soyunma odasına skor dezavantajıyla girmek bizim adımıza şanssızlıktı. İkinci yarıda mücadele olarak daha iyi olan taraf bizdik. Ancak tecrübeli isimler Önder Turacı'nın attığı golün bir benzerini Murat Hacıoğlu atarak durumu 2-0 getirip, adeta cezayı kesmiş oldular. Maçın son 20 dakikasında bulduğumuz tek golün devamını getirerek yenilgiden kurtulmak için rakip alanda önemli gol pozisyonları bulduk. Son dakikada attığımız bariz golü maçın orta hakemi verdi, sonrada geçersiz saydı. Bunlar olabilecek şeyler. Ancak biz kendi işimizi kendimiz bitirmemiz gerekirdi. İyi oynamanın karşılığı, hak etmediğimiz bir yenilgi olmaması lazımdı. Futbolcularım ellerinden geleni yaptılar. Skor ise istediğimiz gibi olmadı. Bu yüzden üzgünüm. Yapacak bir şey yok. Şimdi, bu yarının kalan 3 maçını kazanmamız gereken bir döneme giriyoruz. İkinci yarıya daha avantajlı girebilmek ve zirvede ilk 5 takım içerisinde kalmak için içeride oynayacağımız Gümüşhane ve Aydınspor 1923 maçlarının yanı sıra deplasmanda oynayacağımız Tokatspor maçını kazanarak lig ortalaması olan 34 puan ile bu yarıyı bitirmek istiyoruz" dedi.

Tecrübeli teknik adam, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında yarın İnegöl'de konuk edecekleri Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'u yenerek tur atlayan taraf olmak istediklerini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur eleme maçında 4 Aralık Çarşamba günü saat 13.00'da İnegöl Şehir Stadyumu'nun ev sahipliğinde oynanacak olan maçı Ankara bölgesinden Serkan Tokat yönetecek. Neşet Merdin ile Özgür Terzi'nin yardımcı hakem olarak görev alacakları maçın dördüncü hakemi ise Tolga Şinoforoğlu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement