Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer, takımın mücadelesi ve ortaya koyduğu futboldan son derece memnun olduklarını vurgulayarak, "Bu mücadele ve hırs devam ettikçe başarı da kendiliğinden"...

10.10.2013 15:18

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Şahin Özer, takımın mücadelesi ve ortaya koyduğu futboldan son derece memnun olduklarını vurgulayarak, "Bu mücadele ve hırs devam ettikçe başarı da kendiliğinden gelecektir" dedi.

Özer, kendi evinde oynadıkları Göztepe maçını 3-2 kazanarak, son 4 maçlarından galip ayrıldıklarını hatırlatarak, "Takımımızın kazanmasından çok, oyuncularımızın ortaya koydukları mücadele ve kazanma hırsı ile güzel futbol bizleri oldukça mutlu ediyor. Bu sezon takımımız gerçekten çok iyi mücadele ediyor. 90 dakika boyunca kazanma arzusuyla üst düzey bir mücadele sergileyen takımımız grupta lider durumda bulunuyor. Bunun yanında takımımız iyi bir birlik ve beraberlik ortamı var. Bu birlik ve beraberlik bize başarıyı getirecektir" ifadelerini kullandı.

"HER MAÇA AYNI CİDDİYETLE ÇIKIYORUZ"

Her maçın kendileri için büyük önem taşıdığına belirten Özer, grupta kolay ya da zor rakip olmadığını, her takımın kendi hedefi doğrultusunda mücadele ettiğini belirtti.

Özer, grupta birbirinden enteresan sonuçların alındığını da sözlerine ekleyerek, "Biz her maça final havasında çıkıyoruz. Dolayısıyla da her karşılaşmaya aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Biz güzel futbolumuzu 90 dakikaya yayıp, her karşılaşmadan istediğimiz sonuçlarla ayrılmak istiyoruz. Bu anlamda da takımımız her geçen hafta iyi futbolunun üzerine koyarak, ligde iyi sonuçlara imza atıyor" diye konuştu.

"KOLAY MAÇ YOK"

Ligin 7. haftasında İstanbul ekibi Pendikspor ile hafta sonu deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Özer, "Grupta kolay maç yok. Her takımın ayrı ayrı hedefi var ve bu hedef doğrultusunda mücadele ediyorlar. Bu ligde üst düzey mücadele eden takım kazanıyor. Çünkü mücadeleye sayalı bir ligdeyiz. Bunun bilinciyle her karşılaşmaya aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz" dedi.

Futbolcuların sezon başından bu yana iyi bir mücadele ortaya koyduklarına değinen Özer, "Biz geride kalan haftalardaki mücadelemizi her maça yansıtmak istiyoruz. Mücadele ettiğimiz sürece her takımla başa baş ya da üstün bir şekilde futbol oynayabiliriz. Bunun bilinciyle hareket etmeliyiz" şeklinde konuştu.

"TARAFTARIMIZIN DESTEĞİ BİZİ MUTLU EDİYOR"

Özer, Malatya taraftarının sezon başından bu yana takıma büyük bir destek verdiğine dikkat çekerek, taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Sahalarında oynadıkları Aydınspor 1923 ve Göztepe karşılaşmalarında taraftarların stadı doldurduğunu kaydeden Özer, şunları ifade etti:

"Taraftarlarımız, Gümüşhanespor maçında cezamız nedeniyle tribündeki yerini alamamıştı. Ancak Aydınspor 1923 karşılaşmasında takımla ilk kez buluşan taraftarlarımız, 90 dakika boyunca muhteşem bir destek vermişti. Takımımızda taraftarlarımızın bu desteğiyle 3 puanı almış ve güzel bir akşamı hep beraber yaşamıştık. Göztepe maçında da hafta içi olmasına rağmen taraftarlarımız takımımızı yalnız bırakmadılar ve tribünleri doldurdular. Ben taraftarlarımıza takımımıza verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Ama şunu da vurgulamak gerekiyor ki, futbol 3 sonuçlu bir oyun. Taraftarlarımız hiçbir zaman inançlarını kaybetmesinler ve takımımıza desteklerini artırarak sürdürsünler"

"HAKEMLERİN YANLIŞ KARARLARIYLA DA MÜCADELE EDİYORUZ"

Göztepe karşılaşmasında maçın hakemi Yavuz Çetin'in kararlarının adil olmadığını belirten Özer, "Hakem hataları yüzünden canımız çok yandı. Maalesef Göztepe karşılaşmasında da maçın hakemi Yavuz Çetin adil olmayan kararlar verdi. Biz hakemlerin adil kararlar vermesini bekliyoruz. Göztepe karşılaşmasında rakibimizle mücadelenin yanı sıra yanlış hakem kararlarıyla da mücadele ettik. Bununla ilgili federasyon ve gerekli yerlere müracaat edeceğiz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement