Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyarpor, ligin 5.haftasında deplasmanda Kırklarelispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

01.10.2013 17:12

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyarpor, ligin 5. haftasında deplasmanda Kırklarelispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligde geride kalan 4 haftada 8 puan toplayarak, ikinci sırada yer alan Yeni Malatyaspor, ligin 5. haftasında Kırklarelispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Tokatspor ve Aydınspor 1923 karşılaşmalarında aldığı 3-1'lik galibiyetlerle moral depolayan sarı kırmızılılar, galibiyet serisi yakalayarak, çıkışını sürdürmek istiyor.

Sahasında oynadığı Aydınspor 1923 karşılaşmasının ardından izne ayrılan Yeni Malatyaspor'da dün Nurettin Soykan Tesisleri'nde toplanan futbolcular, bugün Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Özcan Kızıltan yönetiminde, Kırklarelispor maçının hazırlıklarına başladı. Antrenmana ameliyat olan defans oyuncusu Uğur Bulut katılmadı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. 1 saat 30 dakika süren antrenman, futbolcuların geniş alanda yaptıkları ve dönüşümlü olarak gerçekleştirdikleri taktiksel çalışmalarla tamamlandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement