Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da yönetim görev dağılımını yaptı.22 Haziran Cumartesi günü seçimli genel kurulunu gerçekleştiren Yeni Malatyaspor'da yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

25.06.2013 11:24

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatya spor'da yönetim görev dağılımını yaptı.

22 Haziran Cumartesi günü seçimli genel kurulunu gerçekleştiren Yeni Malatyaspor'da yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıda yönetim görev dağılımını yaptı.

Görev dağılımıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan kulüp basın sözcüsü Enes Perçin, "Yeni Malatyaspor'da yönetim kurulu olarak seçimli genel kurul sonrası bir araya geldik. Gelecek sezon planlamasının da görüşüldüğü toplantıda görev dağılımı da yapıldı. Ben önümüzdeki sezonun Yeni Malatyaspor'a ve Malatya spor camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Yeni Malatyaspor'u layık olduğu yere taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Ertan Mumcu başkanlığındaki Yeni Malatyaspor yönetiminde görev dağılımı şöyle oluştu:

"Ali Özkan-2. Başkan, Hulusi Porgalı-As Başkan, Kahraman Kavuk-As Başkan, Çetin Aydoğan-Genel Kaptan, İlyas Karaca-Tesis ve Stat Sorumlusu, Enes Perçin-Basın Sözcüsü, Muzaffer Özkan-Altyapı Sorumlusu, Abdullah Canpolat-Genel Sekreter, Mehmet Akif Üstündağ-TFF ve GSGM Sorumlusu, Ahmet Değirmenci-Mali İşler Sorumlusu, Şahin Özer- Futbol Şube Sorumlusu." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement