Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, hafta sonu oynayacağı Alanyaspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

06.02.2013 14:28

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor, hafta sonu oynayacağı Alanyaspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Ligdeki kinci yarıya Tokatspor'u evinde 2-0 mağlup ederek başlayan, geçtiğimiz hafta sonu ise ikinci yarının ilk iç saha maçında Altay'ı Raif'in tek golü ile geçerek üst üste iki galibiyete imza atan İnegölspor, hafta sonu kritik bir mücadeleye daha çıkmaya hazırlanıyor. İnegölspor sezon başından beri evinde oynadığı 9 maçta 5 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 19 puan topladı. Alanyaspor ise 9 maçın 7'sinden galip, 2'sinden beraberlikle ayrılarak hanesine 23 puan yazdırdı.

Alanyaspor maçı hazırlıklarına kendi tesisinde sürdüren İnegölspor'da teknik direktör Mehmet Bulut, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, "Ligin ilk yarısında Tokatspor ile oynanan maçtan beraberlikle ayrılmıştık. İkinci maçımızda ise Altay'a yenilmiştik. Ligin ikinci yarısının ilk iki haftasında elde edilen iki galibiyet bizim için avantaj oldu, moral oldu. Futbolcu kardeşlerime moral açısından iyi oldu. Bu işte süreklilik, devamlık ve istikrar esastır. Hedefimiz ligi ilk beş içerisinde bitirmektir. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Sezon başından beri bizim parolamız iyi futbol oynamak ve iyi mücadele etmekti. Bunu da büyük ölçüde yaptığımızı düşünüyorum. Her zaman söylüyorum, iyinin sonu yok, daha iyi olmamız gerekiyor. Bu hafta oynayacağımız Alanya maçı zor bir maç. Alanya takımının iç saha performansı iyi. Alanya özellikle iç sahada kaybetmeyen bir takım. Bizde deplasmanda iyi futbol oynayan takımız. Hafta sonu iyi maç olacak. Hedefimiz maçtan puan ve puanlarla ayrılmaktır. Zaten biz her zaman kazanmayı düşünen takımız. Hafta sonu da böyle olacak. Takımda Kemal kırmızı kart cezalısı, Eray sarı kart cezalısı ve Deniz'de sakat. Bu oyuncuların yerine oynayacak arkadaşlarımız, oyuncuları aratmayacak nitelikte oyuncular. İlk yarıda biraz alternatif oyuncu sıkıntımız vardı. Şuanda öyle bir sıkıntımız yok. Alanya deplasmanından puan ve puanlarla döndüğümüz takdirde, gelecek adına büyük avantaj elde edeceğiz" dedi.

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz ise Alanyaspor maçıyla ilgili olarak, "Ali Bostancı İnşaat bu haftaki Alanya maçının giderlerini karşıladılar. Sedat Kızılcıklı uzun yıllar sporun içerisinde olan bir kardeşimiz. Dostlarımızın bu günlerde yanımızda olduğunu görmek bize güç veriyor. İnşallah verilen destekle İnegölspor daha iyi yerlere gelecek. Desteklerinden dolayı kendisine ve firmasına teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement