Spor Toto 2 Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2 Lig

Spor Toto 2 Lig

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, federasyona 98 bin 500 TL ödeme yapılmak suretiyle transfer yasağını kaldırarak, 2'si alt yapıdan toplam 7 transfer yaptıklarını söyledi.

02.02.2013 12:48

Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, federasyona 98 bin 500 TL ödeme yapılmak suretiyle transfer yasağını kaldırarak, 2'si alt yapıdan toplam 7 transfer yaptıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tokatspor'da transfer yasağı son gün kaldırılarak beklenen transferler yapıldı. Konuyla ilgili Tokatspor Adnan Çiçek Sosyal Tesisleri'nde basın açıklaması yapan Başkan Emin Yılar, kulüp adına bir arkadaşlarından borç almak suretiyle bu sorunu aştıklarını söyledi. Yılar, federasyona 98 bin 500 TL. ödeme yaparak transfer yasağından kurtulduklarını belirterek, "Toplamda 2'si alt yapıdan 7 tane transfer işlemi yapıldı. 1-2 sporcu ile daha görüşülüyor. Yeni transferlerimiz Bilal Çubukçu ile Adana Demirspor'dan yarım sezonluk anlaşmasını yaptık. Fethiyespor'dan Suat Mutlu ile 1,5 yıllık sözleşme yaptık. Beşiktaş'ın A2 oyuncusu Caner Turp ile 1,5 yıllık anlaşma yapıldı. Elazığ Belediyespor'dan Cüneyt Öztürk 1,5 yıllık, Baran Çiçek İngiltere'den geldi 2,5 yıllık sözleşme yapıldı. Sebahattin Tanrıverdi ile Okan Emre Yıldız'ın lisansı bize yapıldı. Kulüpten ayrılan sporcularımız ise Emrah Tanta, Emrah Görkem Alp, Uğur Yanık Demir, Emrah Umut. Bu listeye bir iki sporcu ilave şansımız var" dedi.

Tokatspor'un mali konularla ön plana çıktığını ifade eden Başkan Yılar, genel toplamda yeni transferlerde dahil sporculara 330 bin TL borçları olduğunu söyledi. Kendi dönemlerinden önce kulübe borç edilen rakamın 960 bin TL olduğunu belirten Başkan Yılar, bu ödemelerin yapılmış olması nedeni ile kulübün ekonomik sıkıntı içinde olduğunun altını çizdi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2 Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement