Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, Gökhan Çakır ile görüşmelere başladı.

08.01.2013 15:36

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, Gökhan Çakır ile görüşmelere başladı.

Turgutluspor'un sezon başında takıma katmak istediği ancak mevcut şartların oluşmamasından dolayı gerçekleşemeyen transfer sonrası genç oyuncu, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Hatayspor ile anlaşmıştı. Devre arasında 'takımdan ayrılmam' kararı alan Gökhan Çakır, Hatayspor ile yaptığı görüşmeler sonucu takımdan ayrıldı. Yeni sezon öncesi kadrosuna ısrarla katmak istediği Gökhan Çakır ile Hatayspor'dan ayrıldıktan sonra yeniden anlaşmak isteyen Turgutluspor'un genç oyuncu ile görüştüğü öğrenildi.

Gökhan Çakır, şuanda düşünme sürecinde olduğunu belirterek, "Bir çok teklif aldım. En sağlıklı kararımı önümüzdeki günlerde vereceğim. Kendimi iyi hissediyorum. Hedefi olan bir takımda mücadele etmek istiyorum" dedi.

Kariyerine Mecidiyeköyspor'da başlayan Gökhan Çakır, sırasıyla Torku Konyaspor, Sarıyerspor, Karşıyaka, Yeni Malatyaspor ve son olarak Hatayspor'da forma giydi. 7 Spor Toto Süper Lig, 11 PTT 1. Lig, 101 Spor Toto 2. Lig ve 13 Spor Toto 3. Lig maçına çıkan Gökhan Çakır, Türkiye Kupası'nda ise 5 karşılaşmaya çıktı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement