Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'da, grup lideri Kızılcahamamspor karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.

15.10.2012 12:18

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'da, grup lideri Kızılcahamamspor karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Spor Toto 2. Lig'in 6. haftasında grup lideri Ankara temsilcisi Kızılcahamamspor'a konuk olan sarı-kırmızılı takım Hüzeyfe Doğan (2), Hacı Mustafa Karabulut ve Eren Görür'ün golleriyle sahadan 4-0 galip ayrıldı. Ligdeki ikinci galibiyetini alan Yeni Malatyaspor, puanını 8'e çıkararak, 10. sıraya yükseldi.

Karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulunan sarı-kırmızılı kaleci Ziya Aydın, Kızılcahamamspor karşısında takımın çok iyi bir futbol ortaya koyduğunu belirterek, Tokatspor karşılaşmasıyla çıkışlarını sürdüreceklerini ifade etti.

Takım olarak eksiklerini giderdikten sonra daha iyi bir takım olduklarını kaydeden Aydın, "Denizli Bediyespor karşılaşmasında aldığımız galibiyetle kendimize tertemiz bir sayfa açtık. Bu haftada bunu devam ettireceğimizi söylemiştik. Biz gerçekten iyi bir takımız. Bazı eksiklerimiz vardı onları tamamladık. İyi bir takım olduk" dedi.

Aydın, çıkışlarını sürdüreceklerini dile getirerek, "İyi bir oyunla 3 puanı zor bir deplasmandan aldık. Bundan sonra önümüz açık. Kızılcahamamspor karşısındaki futbolu gördükten sonra güvenimiz daha da arttı. İçerdeki Tokatspor maçıyla çıkışımıza devam edeceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement