Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor'un bu sezon alt yapıdan profesyonel takıma dahil ettiği İsmail Köse ve Mert Narin yetenekleri ve performansları ile göz kamaştırıyor.

14.08.2012 18:28

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor'un bu sezon alt yapıdan profesyonel takıma dahil ettiği İsmail Köse ve Mert Narin yetenekleri ve performansları ile göz kamaştırıyor.

U-17 Milli takımı ile Romanya'da özel bir turnuvada attığı 5 gol ile turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen İsmail Köse ve genç yetenek Mert Narin teknik direktör Koray Cinel'in gözdesi oldu. Kartepe Kampı'nda alt yapıdan takıma dahil olan Mert Narin, İsmail Köse, Şahin Karaca, Ümit Yasin Aslan, İsa Tüğü, Fatih Demirlek ve Cihan Atak'ın performansları Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan tarafından da dikkatle takip edilirken, Orhan'ın bu oyuncular ile ilgili sıklıkla bilgi aldığı öğrenildi.

Turgutluspor teknik direktörü Koray Cinel, "Alt yapımızdan çıkan tüm oyuncuların performansı beni fazlasıyla memnun ediyor. Bu oyuncuların takımımıza katkı sağlayacağından en ufak bir şüphem yok" dedi.

Kartepe Kampı'nda bulunan Turgutluspor Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Altınay, kararlığını, "Genç oyuncularımız şu ana kadar kendilerinden beklediğimiz performansın çok üzerinde bir grafik çizdiler. Turgutluspor'un geleceği olan gençlerimize güvenimiz tam" şeklinde dile getirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement