Sahaya inen öfkeli taraftarlar terör estirdi! VAR sistemini parçalayıp polisle çatıştılar - Son Dakika
Spor

Sahaya inen öfkeli taraftarlar terör estirdi! VAR sistemini parçalayıp polisle çatıştılar

Gremio'nun sahasında Palmeiras'a 3-1 yenildiği maçın ardından ortalık karıştı. Takımlarının mağlubiyet almasıyla çılgına dönen ev sahibi takımın taraftarları sahaya inerek terör estirdi. VAR sistemini parçalayan taraftarlar, polisle çatıştı.

01.11.2021 01:07  Güncelleme: 01:36

Brezilya Serie A'da oynanan Gremio- Palmeiras maçının ardından ortalık savaş alanına döndü. Karşılaşmayı 3-1 kaybeden ev sahibi takımda taraftarlar sahaya girerek terör estirdi.

TARAFTARLAR POLİSLE DE ÇATIŞTI

Ev sahibi Gremio'nun taraftarları maçtan sonra sahaya girerek Video Hakem Sistemi'ni parçaladı. Saha içindeki malzemelere zarar veren taraftarlar, polisle de çatıştı. Öte yandan karşılaşma konuk ekip Palmeiras'ın 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Sahaya inen öfkeli taraftarlar terör estirdi! VAR sistemini parçalayıp polisle çatıştılar
Sahaya inen öfkeli taraftarlar terör estirdi! VAR sistemini parçalayıp polisle çatıştılar

Son Dakika Spor Sahaya inen öfkeli taraftarlar terör estirdi! VAR sistemini parçalayıp polisle çatıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Aykut Kırmz: Maçı kimin yendiği bile belli değil o nasıl yazı öyle bı okuyun lütfen çorba olmuş kim kimi yenmiş bı ev sahibi sahasinda bı palmeiras vs vs 6 5 Yanıtla
  • Hüsnü Uğurluel: Gremio Brezilya'nın köklü kulüplerinden ve ligin bitimine çok az kaldı. Takım düşme hattından çıkamıyor. Bu maçta 1.0 öne geçip geriye düştüler. Son dakikalarda 2.2 yaptılar ama uzun bir VAR incelemesinin ardından gol iptal edildi. Bir kaç dakika sonra Palmeiras 3. golü bulunca adamlar patladı. Sanırım benzer durum yıllar önce Brezilya'da Internacional ve Vasco De Gama ile Arjantin'de River Plate küme düşünce yaşanmıştı. 3 1 Yanıtla

Advertisement