Spor Camiası İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Spor Camiası İftarda Bir Araya Geldi

Spor Camiası İftarda Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Amatör Spor Kulüplerini Kaynaştırmak Amacıyla Düzenlediği Geceye Spor Camiasının İlgisi Büyük Oldu

01.09.2010 12:16  Güncelleme: 12:49

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Amatör Spor Kulüp yöneticileri için düzenlediği iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftarda Büyükşehir'in amatör spor kulüplerine yaptığı malzeme yardımının büyük bir hizmet olduğu vurgulandı.

KULÜP YÖNETİCİLERİ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinden biri de Amatör Spor Kulüpleri'ne verildi. Antikkapı'da düzenlenen iftar yemeğinde spor camiası kaynaşma fırsatı bulurken programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve Eyüp Ayar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, ilçe belediye başkanları, Kocaelispor Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın, Sakarya Spor Yönetimi ve pek çok amatör spor kulübü yöneticisi katıldı.

GENÇLERİ TEŞVİK EDİYORUZ

İftardan sonra programa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kulüp yöneticileriyle yaptığı sohbette sağlıklı nesillerin yetişmesi için spora gereken önemin verilmesi gerektiğini belirtti. Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak gençleri spora teşvik edici yatırımlar yaptıklarını, her fırsatta uygun görülen yerlere spor kompleksleri kurduklarını söyledi.

AMATÖR SPORA YARDIMI ZORUNLU HALE GETİRDİK

Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da, amatör spor kulüplerinde yöneticilik yapmanın zorluğuna değinerek bu zorluğun üstesinden gelen yöneticileri tebrik etti. Hükümetin amatör sporlara büyük destek verdiğini ifade eden Işık, amatör spor kulüplerine yapılan yardımın kanunla garanti altına alındığını söyledi. Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar da kısa bir selamlama konuşması yaptı.

DÜNYA ŞAMPİYONLARI YETİŞTİRMELİYİZ

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise konuşmasında sadece futbola değil her branşta başarılı sporcular yetiştirmek gerektiğini kaydetti. Doğan, İzmit Belediyesi olarak çeşitli sporlarda Türkiye ve dünya birincileri çıkarmak için çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Kocaelispor Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın da Büyükşehir Belediyesi'nin amatör spora verdiği desteğin takdir edici olduğunun altını çizerek, yapılan malzeme yardımının amatör sporun gelişmesine büyük katkı sağladığını dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Spor Camiası İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement